NG Συνεντεύξεις

Η σεναριογράφος και συγγραφέας Κατερίνα Μπέη στον NGradio.gr

today26 Σεπτεμβρίου, 2019

Background
share close

Αφορμή για την συνάντησή μας με την Κατερίνα Μπέη το τελευταίο της μυθιστόρημα “Τελευταίο reunion” που κυκλοφορεί από την Keybooks αλλά και η συγγραφή του σεναρίου της ταινίας του Άγγελου Φραντζή «Ευτυχία».

Μία ταινία που αφηγείται τη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μία από τις σημαντικότερες του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Η Κατερίνα Μπέη μας έχει χαρίσει στιγμές άπλετου γέλιου μέσα από σενάρια που έχει γράψει για σειρές όπως «Λούφα και Παραλλαγή», «Χρυσά Κορίτσια», «Μόνη εξ αμελείας», «Σχεδόν Ποτέ» κλπ., ταινίες όπως «Success Story», «Πέντρο Νούλα», «Η καρδιά του κτήνους», «Φούσκα», «Θηλυκή εταιρία», «Η Λίζα κι όλοι οι άλλοι» κλπ. 

Ένας πλούσιος άνθρωπος, πολύ με χιούμορ, ευφυΐα και αγάπη για αυτό που κάνει.

Μία συνέντευξη που κατέληξε σε συζήτηση γύρω από τη σχέση του ανθρώπου με τη ζωή και τον εαυτό του, τη γυναικεία ψυχολογία, τις δύσκολες καταστάσεις με τις οποίες μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο η ζωή και τον καλύτερο τρόπο για να τις αντιμετωπίσεις.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή “Με την Άννα Μαρία” που παρουσιάζει η Άννα Μαρία Νικολαΐδου.

Δείτε την στο παρακάτω βίντεο

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%