Lifestyle

Ο Benedict Cumberbatch θέλει να παραμείνει « Σέρλοκ» μέχρι τα βαθιά γεράματα

today5 Δεκεμβρίου, 2014

Background
share close

Χαρμόσυνα νέα για τους απανταχού θαυμαστές του «Σέρλοκ», καθώς ο Benedict Cumberbatch δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να παραμείνει επ΄αόριστον στο ρόλο του θρυλικού ντετέκτιβ, αρκεί τα επεισόδια να διατηρούν τα υψηλά τους στάνταρ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στο περιοδικό Vogue:

“Αν μπορούμε να διατηρήσουμε την ποιότητα στα ίδια υψηλά επίπεδα, δεν νομίζω να βαρεθώ ποτέ να είμαι ο Σέρλοκ. Πολύ θα μου άρεσε να τον υποδύομαι ακόμα και γέρος”.

Φαίνεται πως η τακτική του BBC να κυκλοφορεί σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα επεισόδια από τις σειρές του είναι έξυπνη, καθώς συμβάλλει στη διατήρηση της καλής ποιότητας των σειρών, αποφεύγει τις πρόχειρες δουλειές και αφήνει όλους τους συντελεστές ευχαριστημένους, δίνοντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να ασχολούνται με δικά τους σχέδια.

Οι δηλώσεις του Cumberbatch έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, δεδομένου ότι μένουν οι επίσημες μόνο ανακοινώσεις για να φορέσει το μανδύα του «Doctor Strange». Φαίνεται λοιπόν ότι οι υποχρεώσεις του με τη Marvel δεν θα μας τον στερήσουν από την αγαπημένη σειρά του Martin Freeman.

Τα Χριστούγεννα του 2015 θα δούμε ένα ειδικό επεισόδιο της σειράς, ενώ η 4η σεζόν θα είναι έτοιμη το 2016.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%