Lifestyle

Η Σερλίζ Θερόν “έκλεψε” ρόλο από τον Μπραντ Πιτ

today14 Οκτωβρίου, 2015

Background
share close

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τελευταία στο Χόλλυγουντ για την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων, σε ό,τι αφορά τις αμοιβές ανδρών και γυναικών ηθοποιών.

Μήπως όμως οι κυρίες άρχισαν την αντεπίθεση με εναλλακτικούς τρόπους; Η Σαρλίζ Θερόν, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, «έκλεψε» ρόλο που προοριζόταν για τον Μπραντ Πιτ. Πρόκειται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «The Gray Man», ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, το σενάριο του οποίου- όπως προδίδει και ο τίτλος- έχει γραφτεί για άνδρα. Μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ επρόκειτο να πάρει το ρόλο, όταν ξεκίνησε η συζήτηση για την ταινία πριν από τέσσερα χρόνια, πριν «παγώσουν» τα πλάνα.

Τώρα όμως φαίνεται πως η Θερόν κατάφερε να του… πάρει τη δουλειά. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι ανάλογο τα τελευταία χρόνια. Οπως υπενθυμίζει το Vanity Fair, η Αντζελίνα Τζολί έπαιξε ρόλο που προοριζόταν για τον Τομ Κρουζ, στο «Salt» και η Σάντρα Μπούλοκ πήρε ρόλο γραμμένο για άνδρα στο «Our Brand is Crisis», κάτι που έκανε εκείνη και τον Τζορτζ Κλούνεϊ να αστειεύονται ότι το να δίνονται σε γυναίκες ρόλοι που έχουν γραφτεί για άνδρες είναι ο τρόπος να αντιμετωπιστεί η φυλετική ανισότητα του Χόλλυγουντ.

Πηγή: iefimerida.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%