Lifestyle

Μέριλ Στριπ ή Ντόναλντ Τράμπ; Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση!

today8 Ιουνίου, 2016

Background
share close

Υπάρχει ρόλος που δεν μπορεί να κάνει τέλεια η Μέριλ Στριπ; Ούτε για αστείο. Αφού έχει παίξει τα πάντα, η 66χρονη πολυβραβευμένη ηθοποιός [και μεγάλη συλλέκτρια υποψηφιοτήτων για βραβεία ΄Οσκαρ] έπαιξε άλλον ένα ρόλο που θα μείνει στην ιστορία: τον υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ.

Έφτιαξε τα μαλλιά της σε στυλ: μπροστινό ξανθό περουκίνι, έβαλε ένα στομάχι δισεκατομμυριούχου, πρόσθεσε και μια κατακόκκινη γραβάτα και άφθονη κρέμα autobronzant στο πρόσωπο και νά ‘τη στη σκηνή στο Delcorte Theater, στο New York’s Central Park, μαζί με την Christine Baranski. Η performance έγινε στο πλαίσιο ενός ετήσιου δρώμενου που φέτος είχε τίτλο: The United States of Shakespeare. Η Μέριλ Στριπ ήταν επίσημη καλεσμένη αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα εμφανιζόταν έτσι…

Το event έκλεισε με ένα ντουέτο της Στριπ – σε ρόλο Trump- μαζί με την Christine Baranski. Οι δυο τους τραγούδησαν ένα κομμάτι από το μιούζικαλ  «Kiss Me Kate» που ήταν εμπνευσμένο από το έργο: «η Στρίγγλα που έγινε αρνάκι» .

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι άλλο ένα υπαρκτό πρόσωπο που πρόσθεσε στη λίστα των ρόλων της η Μέριλ Στριπ μετά την βρετανή πρώην πρωθυπουργό Μάργκαρετ Θάτσερ και τη σουφραζέτα Emmeline Pankhurst.

Όσο για τις πολιτικές της απόψεις, είναι γνωστές: υποστηρίζει θερμά τη Χίλαρυ Κλίντον εδώ και χρόνια… η φωτογραφία των δυο τους να βγάζουν σέλφι με αστραφτερό χαμόγελο, είναι από 2012.

 

Πηγή: tvxs.gr

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%