Lifestyle

Περίεργα ονόματα διάσημων γόνων…

today7 Απριλίου, 2015

Background
share close

Στο θέμα του ονόματος (ενδεχομένως και όχι μόνον), κάποιοι διάσημοι το παρακάνουν. Ας δούμε κάποια από τα πιο περίεργα ονόματα γόνων διασήμων… Μήπως έχουν “ξεφύγει” εντελώς;

 

ΥΑΚΙΝΘΗ ΜΑΝΤΟΝΑ (κόρη των Geri Halliwell και Sacha Gervasi)

Το πρώην Spice Girl έδωσε στην κόρη της το όνομα ενός λουλουδιού, του υάκινθου, και της “βασίλισσας της ποπ”, Μαντόνας.

AAarzuV

Sage Moonblood (γιος των Sylvester Stallone και Sasha Czack)
Ουδεμία αντίρρηση για το Sage, που σημαίνει “σοφός” όσον αφορά την επιλογή του Sylvester Stallone. Τι το ήθελε το ‘Moonblood” (“αίμα της Σελήνης” σε ελεύθερη απόδοση και όνομα γνωστού συγκροτήματος black metal);

AAaribL

Heavenly Hiraani Tiger Lily ( κόρη των Paula Yates και Michael Hutchence)
Καμία περίεργη ιστορία δεν κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο όνομα. Απλώς ο καθένας ήθελε να βάλει το…χεράκι του: η Pixie Geldof, ετεροθαλής αδερφή της Heavenly Hiraani Tiger Lily, διάλεξε το όνομα Heavenly (επουράνιος), ο Hutchence το Hiraani, και η Yates chose το Tiger Lily (κρίνος ποικιλόχρωμος). Η τέλεια συνταγή για το απόλυτο φιάσκο!

AAaribK

Zola Ivy ( κόρη των Eddie Murphy και Nicole Mitchell)
Εύηχο μεν, πλην δύσκολα το ξανασυναντά κανείς…

AAarkHa

Rumer, Scout και Tallulah ( παιδιά των Bruce Willis και Demi Moore)
Μπορεί ο Bruce Willis και η Demi Moore να χώρισαν το 2000, αλλά θυμόμαστε ακόμα το γάμο τους για τα περίεργα, εκτός των άλλων, ονόματα που επέλεξαν για τα παιδιά τους: (φωτο: Α-Δ) Tallulah Willis, Scout Willis και Rumer Willis μετά των γονέων τους.

AAarzuW

Apple ( κόρη των Gwyneth Paltrow και Chris Martin)
Οι λόγοι για τη συγκεκριμένη επιλογή μπορεί να είναι…άπειροι. Ισως το ζευγάρι να θαύμαζε τον Ισαάκ Νεύτωνα ή τον Στιβ Τζομπς. Ισως να ήθελαν απλώς να “κρατήσουν τον γιατρό πέρα”. Σύμφωνα ωστόσο με την Paltrow, ο Mάρτιν σκέφθηκε το όνομα Apple (μήλο), γιατί το έβρισκε πολύ γλυκό.

AAaruOL

Pax Thien, Shiloh Nouvel ΚΑΙ Maddox Chivan ( παιδιά των Brad Pitt και Angelina Jolie)
Ολα τα ονόμα των παιδιών των…Μπραντζελίνα αξίζουν μία θέση στη συγκεκριμένη λίστα: (από αριστερά προς δεξιά) Pax Thien Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt και Maddox Chivan Jolie-Pitt με τον πατέρα τους.
AAaribM

Egypt ( γιος των Alicia Keys και Swizz Beatz)
Η Alicia Keys και ο σύζυγός της, μουσικός παραγωγός, δεν σκοτίζονται μάλλον καθόλου που ο γιος τους θα περάσει όλη του τη ζωή εξηγώντας γιατί να έχει το όνομα μίας…χώρας (“Αίγυπτος”).

AAarsec

Rocket Ayer ( γιος των Pharrell Williams και Helen Lasichanh)
Εμπνευσμένος από μία ινδική παράδοση που θέλει τα παιδιά να παίρνουν το όνομα μιας δύναμης, ενός ζώου ή ενός φυσικού στοιχείου, ο Williams ονόμασε το γιο του “Πύραυλο” (Rocket). Μην ξεχνάμε και τα τραγούδια των Stevie Wonder ( Rocket Love), Elton John (Rocket Man) και Herbie Hancock’ ( Rocket) — όλοι αγαπημένοι μουσικοί του Pharrell William).

AAarsef

North West ( κόρη των Kim Kardashian και Kanye West)
Αρχικώς ξεκίνησε ως αστείο. Οταν όμως ο Pharrell William και η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue Anna Wintour το βρήκαν ωραίο, το υιοθέτησαν.

AAarsei

Blue Ivy ( κόρη των Beyonce και Jay Z)
Δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το συγκεκριμένο όνομα. Απλώς το μπλε (blue) είναι το αγαπημένο χρώμα του Jay Z.

AAaribR

Romeo, Brooklyn, Cruz και Harper Seven Beckham ( παιδιά των David και Victoria Beckham)
Σίγουρα το ζεύγος των Μπέκαμ γνωρίζει πώς να σκαρφίζεται περίεργα ονόματα. (Από Α-Δ) Romeo Beckham, Brooklyn Beckham, Cruz Beckham and Harper Seven Beckham  με τον πατέρα τους και την διευθύντρια της αμερικανικής Vogue Anna Wintour.

AAas6Y2

Coco ( κόρη των Courtney Cox και David Arquette)
Η εβραϊκή παράδοση δεν επέτρεψε στο ζευγάρι να δώσει στο μωρό το ίδιο όνομα με τη μητέρα του, εξ ου και το Coco, ένα παρατσούκλι που άρεσε στην Courtney .

AAarn9j

Sunday Rose ( κόρη των Nicole Kidman και Keith Urban)
Η Nicole Kidman είχε τους λόγους της για την επιλογή αυτού του ονόματος και τους εξήγησε στο σόου της Oprah Winfrey : ” Η Κυριακή (Sunday) είναι η αγαπημένη μας μέρα. Και αν η Κυριακή είναι ηλιόλουστη και έχεις δίπλα σου τους ανθρώπους που αγαπάς, την οικογένειά σου τα πράγματά σου, τότε η Κυριακή είναι μια όμορφη μέρα. Γι’ αυτό και βγάλαμε και την κόρη μας Sunday.

AAarxnM

 

Πηγή: msn.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%