Lifestyle

Οι “συγκρατημένες” απαιτήσεις της Τζέννιφερ Λόπεζ για τις εμφανίσεις της

today14 Νοεμβρίου, 2014

Background
share close

Πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες μάς έχουν κατά καιρούς αφήσει άφωνους με τις εξωφρενικές απαιτήσεις που έχουν για μια εμφάνισή τους, μέσα σε αυτούς φαίνεται λοιπόν να είναι και η Jennifer Lopez.

Συγκεκριμένα η Λατίνα ντίβα έδωσε τα χέρια με υπεροπολυτελές καζίνο – ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, όπου θα εμφανίζεται τρεις φορές την εβδομάδα, για 24 εβδομάδες το χρόνο με αμοιβή το αστρονομικό ποσό των 840.000 ευρώ την εβδομάδα, συνολικά, κάτι παραπάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή!

Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ της αμοιβής, συνεχίζουμε με τις απαιτήσεις της τραγουδίστριας όπως τις αποκάλυψαν τα «Cover Media» και «Heat»: η Τζέννιφερ Λόπεζ θέλει καμαρίνια ντυμένα και διακοσμημένα στα λευκά, καθώς και καινούργιες τουαλέτες. Για τη διαμονή της απαίτησε επίσης τρεις σουίτες, που θα επικοινωνούν μεταξύ τους και θα έχουν πανοραμική θέα στο Λας Βέγκας(!), καθώς και προσωπική υπηρεσία καθαριστηρίου.

Επίσης, για να είναι σίγουρη ότι δεν θα της λείψει τίποτα την οποιαδήποτε στιγμή, ζήτησε και μπάτλερ, που θα είναι επί ποδός όλο το εικοσιτετράωρο και φυσικά, ντυμένος στα ολόλευκα!

Ίσως να βγάζει απλώς τα απωθημένα της από τη δύσκολη ζωή που είχε πριν γίνει διάσημη… (βλέπε εδώ.)

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%