Μουσική

“Agapoula mou” | To τραγούδι των Αμερικάνων Spiritual Rez που γράφτηκε για μια Ελληνίδα!

today25 Οκτωβρίου, 2013

Background
share close

Η πιο γλυκιά ελληνική φράση έγινε τραγούδι στην Αμερική!

Το “Agapoula mou” είναι ίσως από τους λίγους τίτλους που δεν χρειάζεται μετάφραση! Όπως πολύ καλά καταλάβατε, η φράση χρησιμοποιήθηκε από το reggae, funk dance συγκρότημα των Αμερικανών Spiritual Rez προκειμένου να αφιερωθεί σε μια όμορφη Ελληνίδα! Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Όταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Toft Willingham τραγουδούσε μαζί με το συγκρότημα σε κάποιο μπαρ στο Βέρμοντ πριν από μερικά χρόνια, αντίκρισε ξαφνικά μπροστά του την όμορφη Ελληνίδα Ελένη Μπεριστιάνου, που βρισκόταν εκεί για διακοπές μαζί με συμφοιτητές της από τη Νέα Υόρκη! Κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να σταματήσει να κοιτάει και έτσι, όταν το live τελείωσε, ο Toft την πλησίασε και έκτοτε ξεκίνησε ένας δυνατός έρωτας που εντέλει τους ένωσε με τα δεσμά του γάμου! Η ωραία Ελένη έγινε όπως είναι λογικό, η “μούσα” του τραγουδιστή που αργότερα συνέθεσε και το τραγούδι “Agapoula mou” που είναι σαφώς αφιερωμένο σε εκείνη!

spiritual-rez-toft-eleni-wedding

Το video clip του τραγουδιού έκανε λίγο μετά πρεμιέρα παρουσιάζοντας μας μέσα από εικόνες όλη την ιστορία του ζευγαριού καθώς είναι γυρισμένο στην California –γενέτειρα του Toft- με πλάνα από την κοινή τους ζωή. Πρωταγωνίστρια του video clip είναι φυσικά η ωραία Ελένη. Κατά τη διάρκεια μάλιστα των γυρισμάτων το ζευγάρι παντρεύτηκε στην ίδια παραλία που θα δείτε και στο clip, κάτω από έναν φοίνικα και το video είναι σε παραγωγή της Kuli Productions, δηλαδή της εταιρείας παραγωγής που ίδρυσαν μαζί ο Toft και η Ελένη. Εμείς να στείλουμε τις πιο θερμές ευχές μας στο ζευγάρι και να ευχηθούμε και σε όλους εσάς που είστε ακόμα εργένηδες… “και στα δικά σας”!

Πηγή: tralala.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%