Μουσική

Αναβολή & ακύρωση συναυλιών λόγω των πολύ δυσάρεστων γεγονότων στην Αττική

today24 Ιουλίου, 2018

Background
share close

Εκφράζοντας τη βαθιά τους λύπη και συμπαράσταση στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν και περνούν δύσκολες στιγμές και τα θερμά τους συλληπητήρια στους συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν, καλλιτέχνες και διοργανωτές αναβάλλουν τις προγραμματισμένες συναυλίες τους για τις μέρες αυτές.

Συγκεκριμένα αναβάλλονται οι εξής συναυλίες:

 

  • Alborosie – Τεχνόπολη, Γκάζι, Τρίτη 24 Ιουλίου. (Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα, με τα εισιτήρια που έχουν πωληθεί να ισχύουν κανονικά.)
  • Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο  «Μελίνα Μερκούρη», Βόλος, Τρίτη 24 Ιουλίου.(Πληροφορίες για την εξαργύρωση εισιτηρίων θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδος.)
  • Κατερίνα Πολέμη «Αγάπη, Love, Amor» – Θέατρο Δόρας Στράτου, Αθήνα, Τρίτη 24 Ιουλίου. (Σε όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια με κάρτα, τα χρήματα θα επιστραφούν διατραπεζικά σε 5 εργάσιμες. Οσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε φυσικά σημεία θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την viva.gr ώστε να ενημερωθούν για την διαδικασία επιστροφής.)
  • Μάριος Φραγκούλης «Ο έρωτας γυμνός» – Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς, Τρίτη 24 Ιουλίου. (Νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας, Κυριακή 29 Ιουλίου)
  • Κωστής Μαραβέγιας – Ρόδος, Χαλκίδα & Λουτράκι, Τετάρτη 25 Ιουλίου, Παρασκευή 27 Αυγούστου & Σάββατο 28 Αυγούστου αντίστοιχα. (Για όσους έχουν ήδη προμηθευθεί εισιτήρια καθώς και για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αναβληθέντων συναυλιών θα υπάρξει ενημέρωση άμεσα.)
  • Παύλος Παυλίδης – Gazarte Roof Stage, Αθήνα, Τετάρτη 25 Ιουλίου. (Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης του live είναι η Τετάρτη 29 Αυγούστου.)
  • «Η Ταράτσα του Φοίβου», Λένα Πλάτωνος, Γιάννης Παλαμίδας και Sissi Rada – Τετάρτη & Πέμπτη 25 και 26 Ιουλίου. ( Για την εξαργύρωση των εισιτηρίων, τηλεφωνείτε στο 2107234567 ή επικοινωνείτε με το ticketservices.gr. Το ραντεβού ανανεώνεται για τον Σεπτέμβριο, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.)
  • Χαΐνηδες – Πεδίο του Αρεως, Τετάρτη 25 Ιουλίου.
  • Νατάσσα Μποφίλιου – Παλιές Φυλακές Ωρωπού, Σάββατο 28 Ιουλίου. (Για ό,τιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση.)

Επιπλέον:

SummERTime
Η ΕΡΤ, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος για τους ανθρώπους που χάθηκαν στις καταστροφικές πυρκαγιές, ανακοινώνει την αναβολή όλων των μουσικών εκδηλώσεων που επρόκειτο να διεξαχθούν στο Ζάππειο και τον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου.

“Τραγούδια για τον Ουρανό”
Λόγω της τραγωδίας από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική δεν θα πραγματοποιηθεί η αποψινή εκδήλωση “Τραγούδια για τον Ουρανό” στο Αστεροσκοπείο. Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για τον Σεπτέμβρη.

Λιπάσματα 2018 – Φεστιβάλ στη θάλασσα
Λόγω των τραγικών γεγονότων αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στη Θάλασσα έως 31 Ιουλίου.
Επίσης, από σήμερα 24/7 και για όσο καιρό χρειαστεί, στον χώρο, όπου συλλέγονταν είδη για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, θα συλλέγονται είδη άμεσης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά.

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%