Μουσική

Αρχές Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα οι Scorpions

today3 Αυγούστου, 2013

Background
share close

Οι Scorpions όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ, σε μια ιστορική αναδρομή από την αρχή της καριέρας τους μέχρι σήμερα, αλλά και σε καινούριες συνθέσεις σε παγκόσμια “πρώτη”, κάτω από τα φώτα του MTV Unplugged!

Όλες οι μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και τραγούδια που δεν έχουν παιχτεί ποτέ ζωντανά, unplugged ροκ ήχος, 12 μουσικοί στη σκηνή, κλασικά έγχορδα και special guests, σε ένα μοναδικό “project” που θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και θα μαγνητοσκοπηθεί για να κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο!

Ο τραγουδιστής των Scorpions Klaus Meine, δήλωσε για το γεγονός αυτό:

“Τον περασμένο Δεκέμβριο αποφασίσαμε να σταματήσουμε. Έτσι όταν μας έγινε αυτή η πρόταση από την εταιρία μας Sony Music, υπήρχαν κάποια ερωτηματικά. Σε ένα πράγμα όμως συμφωνήσαμε όλοι από την πρώτη στιγμή: αν πρόκειται να το κάνουμε, θα το κάνουμε στην Ελλάδα!

Οι Έλληνες είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές μας- αυτός είναι ο κύριος λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε το project στην Αθήνα. Επιστρέφουμε για να αποδείξουμε ότι οι Έλληνες είναι μέσα στην καρδιά μας όλα αυτά τα χρόνια. Επιλέξαμε το θέατρο του Λυκαβηττού και όχι κάποιον από τους μεγάλους χώρους που έχουμε παίξει στο παρελθόν -όπως το Καραϊσκάκη- γιατί για αυτό το project θέλαμε έναν μικρότερο και πιο ζεστό χώρο. Έτσι αποφασίσαμε να παίξουμε μερικές μέρες σε αυτό το πολύ όμορφο θέατρο. Έχουμε ξαναπαίξει στο Λυκαβηττό και θυμόμαστε ακόμα ότι όταν φτάσαμε υπήρχαν fans παντού! Είχαν σκαρφαλώσει στα βράχια γύρω από το θέατρο, ήταν πραγματικά συγκλονιστικό!

Είπαμε όμως ότι δεν θα κάνουμε μόνο μια συναυλία, αλλά τρεις. Επειδή οι συναυλίες θα μαγνητοσκοπηθούν, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερα να έχουμε τρεις και όχι λιγότερες, ώστε να υπάρχει πολύ υλικό για την τελική επιλογή.

Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζουμε ένα τέτοιο project στην Ελλάδα, θα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Εκτός από τις μεγάλες μας επιτυχίες, θα παίξουμε αγαπημένα τραγούδια που δεν έχουμε ξαναπαίξει ποτέ ζωντανά, όπως το ‘Born to touch your feelings’ ή το ‘When you came into my life’, αλλά και καινούργιες συνθέσεις που θα ακουστούν για πρώτη φορά. Είναι συναρπαστικό για μας όλο αυτό που θα γίνει, είναι μια νέα πρόκληση!

Ανυπομονούμε να βρεθούμε πάλι στην Αθήνα και να προσφέρουμε κάτι μοναδικό στους Έλληνες θαυμαστές μας!”

Οι συναυλίες των Scorpions θα πραγματοποιηθούν στις 11, 12 και 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:30 στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%