Μουσική

Bengoa “Someone Like You” | Δείτε το video clip με την Έλλη Τρίγγου

today22 Φεβρουαρίου, 2022

Background
share close

Bengoa  

Someone Like You 

Το “Someone Like You” είναι πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ του Έλληνα μουσικού Bengoa, με τίτλο “Music For Your Red Parts” που θα κυκλοφορήσει μέσω της SAOS RECORDS. 

Δείτε το video clip που πρωταγωνιστεί η Έλλη Τρίγγου εδώ:

Ένα τραγούδι – δήλωση καλλιτεχνικής πολυπλοκότητας, το ‘Someone Like You’ μας δίνει μια “γεμάτη μπουκιά” από το νέο δίσκο του Bengoa, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου. Παιχνιδιάρικο, μειλίχιο και σαγηνευτικό, σε γαντζώνει από την πρώτη νότα. Ζεστός trip-hop ρυθμός, σέξι μπασογραμμή που εισχωρεί βαθιά μέσα σου, παθιασμένα πνευστά και εντυπωσιακά και “αέρινα” γυναικεία φωνητικά που θα δυσκολευτείς να μην σιγοτραγουδήσεις. 

Bengoa

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα video clip, σε σκηνοθεσία του ίδιου του μουσικού, με πρωταγωνίστρια την δημοφιλή ηθοποιό Έλλη Τρίγγου, το οποίο είναι μια ωδή στην ψυχοθεραπεία και την “εικόνα εαυτού”, όπως μας εξηγεί και ο ίδιος ο δημιουργός: 

“O κόσμος είναι μια αντανάκλαση του εαυτού μας. Η κάθε μας σκέψη και η κάθε μας ενέργεια απορρέει από τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον εαυτό μας. Βασιζόμενοι σε αυτή την εικόνα, δημιουργούμε την ευτυχία μας. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως αξίζουμε αγάπη και φροντίδα, μόνο και μόνο επειδή είμαστε εμείς. Δεν χρειάζεται να ψάξουμε μακριιά για την εσωτερική ισορροπία, βρίσκεται μέσα μας, σε κάποιον σαν κι εμάς, σε κάποιον σαν κι εσένα” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18-2-2022

Είδος: electronica, downtempo, trip-hop, nu-jazz

Μουσική παραγωγή / προγραμματισμός: Στάθης Καριπίδης (Bengoa) 

Στίχοι / Φωνητικά: Valia 

Τρομπέτα: Νικόλαος Σιδερίδης

Subscribe: bit.ly/BengoaYT

Pre-save: bfan.link/someone-like-you

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%