Μουσική

Δικά του Μουσικά Βραβεία ετοιμάζει το YouTube

today3 Οκτωβρίου, 2013 2

Background
share close

Μεταξύ των  γεγονότων που τραβούν πάντα το ενδιαφέρον και την προσοχή του κόσμου συγκαταλέγεται η απονομή μουσικών βραβείων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Το YouTube φυσικά, ως το μεγαλύτερο μουσικό κοινωνικό δίκτυο παγκοσμίως, το οποίο επισκέπτονται καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη για να παρακολουθήσουν μουσικά, κυρίως, βίντεο, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λάμψη μιας τέτοιας διοργάνωσης.

Μέσα από δημοσίευση που έκανε στο επίσημο blog του, το Youtube ανακοίνωσε τη διοργάνωση δικών του μουσικών βραβείων, με κριτήριο φυσικά το ποσοστό κοινού το οποίο έχει παρακολουθήσει βίντεο του κάθε υποψηφίου μέσω του site την προηγούμενη χρονιά.

Οι υποψήφιοι για τα Μουσικά Βραβεία YouTube επιλέγονται ανάλογα με το ποσοστό κοινού το οποίο έχει παρακολουθήσει βίντεο μέσω του site την προηγούμενη χρονιά και ακούγονται ήδη τα ονόματα της Lady Gaga, του Eminem και των Arcade Fire.

Η εκδήλωση για την ανακοίνωση όλων των υποψηφίων των Μουσικών Βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου  σε απευθείας μετάδοση.

Μέχρι την ημέρα της βράβευσης, οι υποψήφιοι θα ανεβάζουν στο YouTube μουσικά βίντεο, covers, παρωδίες, συναυλίες, συνεντεύξεις, βίντεο για θαυμαστές.

Διάφορα παράλληλα μουσικά θεάματα  θα πραγματοποιηθούν στις πόλεις Σεούλ, Μόσχα, Λονδίνο και Ρίο ντε Τζανέιρο μέχρι την τελική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

 

Την παρουσίαση της απονομής των Μουσικών Βραβείων YouTube έχει αναλάβει ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέισον Σβάρτσμαν, ενώ καλλιτεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης ανέλαβε ο Spike Jonze.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (2)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%