Μουσική

17/1/2019 | Category: Μουσική

Ειδικό αφιέρωμα στον Έλβις Πρίσλεϊ από τους: Εντ Σίραν, Τζένιφερ Λόπεζ κ.ά.

Το αφιέρωμα έχει τίτλο «Elvis All-Star Tribute» και θα μεταδοθεί στις 17 Φεβρουαρίου ημερομηνία που συμπίπτει με την 84η επέτειο από τη γέννηση του «βασιλιά της Rock ‘n’ Roll».

Το αφιέρωμα «Elvis All-Star Tribute» θα προβληθεί από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC με ερμηνευτές της νέας και της παλαιότερης γενιάς και αρκετούς εκπροσώπους της countru  μουσικής σκηνής, που θα τραγουδήσουν κλασικές επιτυχίες του ΄Ελβις Πρίσλεϊ.

Προσκεκλημένοι στο δίωρο θέαμα είναι μεταξύ άλλων οι:  Ed Sheeran, Shawn Mendes, Jennifer Lopez, Post Malone, Alessia Cara, John Legend, Carrie Underwood, Blake Shelton και Adam Lambert.

Το αφιέρωμα γυρίστηκε παρουσία κοινού τον περασμένο Οκτώβριο με στοιχεία και ατμόσφαιρα από τη θρυλική μαγνητοσκοπημένη συναυλία «’68 Comeback Special» του ΄Ελβις Πρίσλεϊ που προβλήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 1968 από το NBC.

Ήταν ένα σημαντικό θέαμα που απογείωσε εκ νέου την καριέρα του ΄Ελβις και έφερε επανάσταση στην ποπ κουλτούρα και την ιστορία της τηλεόρασης.

Η εκπομπή βρέθηκε στην πρώτη θέση των τηλεθεάσεων της Nielsen εκείνη την εβδομάδα και ήταν το θέαμα της σεζόν με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Το «’68 Comeback Special», όπως έγινε αργότερα γνωστό το θέαμα αυτό, ήταν μία επανεκκίνηση για την καριέρα του Elvis Presley και σηματοδότησε την επιστροφή του στις συναυλιακές  εμφανίσεις.

 

Πηγή: hit-channel.com