Μουσική

Eurovision 2021: Δεύτερη πρόβα Ελλάδας

today13 Μαΐου, 2021 1

Background
share close

Ο ημιτελικός της Eurovision πλησιάζει και σήμερα το μεσημέρι (Πέμπτη 13/5) η Στεφανία Λυμπερακάκη ολοκλήρωσε με επιτυχία την δεύτερη πρόβα της.

Αποκαλύφθηκε και το τρικ που θα δούμε στη σκηνή.

Η Στεφανία εμφανίζεται να κινείται σε ένα αστικό τοπίο –όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες– άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη.

Με δυναμισμό χορεύει τον “τελευταίο της χορό” γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια “νέα αρχή”.

Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού. Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών. Η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

Το σκηνικό παραμένει το ίδιο, με τη Stefania να χάνεται στην ονειρική πόλη που έχει φανταστεί ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός.

Τα αρχικά κοντινά πλάνα της Stefania, διαδέχεται μια χορογραφημένη αλληλουχία εικόνων καθώς η νεαρή τραγουδίστρια χάνεται ανάμεσα σε κτήρια και δρόμους, αιωρούμενη ανάμεσά τους.

Εξαιρετικοί οι τέσσερις χορευτές, οι οποίοι αν και δεν φαίνονται ολόκληροι, εκτελούν άψογα τη χορογραφία και γράφουν φανταστικά στο φακό μέσα από τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιεί η ελληνική αποστολή.

Οι χρωματισμοί εναλλάσσονται σε μωβ, ροζ και γκρι χρώματα δημιουργώντας μια άκρως ενδιαφέρουσα παλέτα χρωμάτων που δένει με τη μοβ ολόσωμη φόρμα της Stefania. 

Τα ειδικά visual effects δούλεψαν στην εντέλεια προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο οπτικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με κάποια πλάνα που διορθώθηκαν.

Η ερμηνεία της Stefania στιβαρή, αναδεικνύει το Last Dance και κερδίζει σίγουρα πόντους. Η επαφή  της με την κάμερα άψογη. 

Τα χειροκροτήματα και οι επευφημίες από τους παρευρισκόμενους στο Press Center επιβεβαίωσαν την επιτυχία της πρόβας.

Πηγή: ogaegreece.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%