Μουσική

Οι Human Touch στο GIG – ”Ομαδική Δημιουργία & Προσωπική Έκφραση” | Σάββατο 17 Μαρτίου

today15 Μαρτίου, 2018

Background
share close

Το Guitar Institute of Greece (GiG) ξεκινάει νέο κύκλο σεμιναρίων για το 2018 με καταξιωμένους μουσικούς.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Human Touch, το Σάββατο 17 Μαρτίου, πραγματοποιούν το δεύτερο σεμινάριο του GIG το οποίο διεξάγεται στη σχολή της Αθήνας (Ερεσσού 29).

Το GiG είναι μία πρωτοποριακή και καινοτόμος σχολή κιθάρας, διαφορετική από όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για τα κλασικά ωδεία, απόλυτα όμως αφοσιωμένη και εξειδικευμένη στη διδασκαλία όσων απαιτούνται, τόσο για τη γνώση και εξοικείωση με το όργανο και τη μουσική θεωρία, όσο και για την πλήρη και δεξιοτεχνική κατοχή αυτού. Διδάσκονται όλα τα στυλ μουσικής, σε όλα τα είδη κιθάρας, και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες!

Οι Χιούμαν Τατς (Human Touch), μετά από είκοσι χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα από τα  γνωστότερα και πιο αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Ο Ντέιβιντ Λιντς (David Lynch), ο Σταύρος Λάντσιας και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στο χώρο της μουσικής, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο καθένας, ούσα άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

Οι Human Touch έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη όπου παίζουν όλο και  συχνότερα. Θεωρούνται συγκρότημα  με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της πλήρους ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό της στιγμής… και ξέρουν να το μοιραστούν.

Οι Human Touch όντως είναι ένα «ανθρώπινο άγγιγμα».

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα:
210 4101811 & 210 3810991 και ώρες 16:00 – 22:00


Είσοδος 15€

Ώρα έναρξης: 12.00 (το μεσημέρι)

Guitar Institute of Greece [GiG]
Ερεσσού 29 και Ζωοδόχου Πηγής, Εξάρχεια
[email protected]
 

Είσοδος 15€

Ώρα έναρξης: 12.00 (το μεσημέρι)

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%