Μουσική

21/1/2020 | Category: Μουσική

Η Βιολέτα Ίκαρη εγκαινιάζει τη “Μουσική Κλειδαρότρυπα”στο ΥouΤube κανάλι της.

Ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό σχέδιο ξεκίνησε αυτές τις μέρες η Βιολέτα Ίκαρη, στο επίσημο κανάλι της στο You Tube.

Με τον τίτλο “Μουσική Κλειδαρότρυπα”,  θα παρουσιάζει κάθε Δευτέρα και από ένα βίντεο όπου θα διασκευάζει και θα “ξεκλειδώνει” σε ακουστικό ήχο, αγαπημένα της τραγούδια, μαζί με συνθέτες-δημιουργούς, οι οποίοι θα την συνοδεύουν μουσικά, δίνοντας πνοή σε τραγούδια κρυμμένους θησαυρούς. 

Πρώτος θησαυρός που μοιράστηκε μαζί μας το υπέροχα συγκινητικό “Στο δικό σου ουρανό” του Νίκου Ξύδη, που είχε ερμηνεύσει η Ελένη Βιτάλη.

Ένα τραγούδι που αρχικά γράφτηκε ως νανούρισμα αλλά έγινε ένα από τα πιο τρυφερά ερωτικά τραγούδια της.

Δεύτερο βίντεο που ανέβηκε είναι το τραγούδι του Δημήτρη Καρρά “Στο ρετιρέ“, που το είχε τραγουδήσει πρώτη η Φωτεινή Βελεσιώτου και είχε κυκλοφορήσει το 2014 σε σαρανταπεντάρι single. 

Όπως λέει και η ίδια η Βιολέτα Ίκαρη, “σε αυτή μου την πρόταση, χρησιμοποιώ το διαδίκτυο για να αναδείξω κυρίως κρυμμένα τραγούδια, παιγμένα από τους ίδιους τους δημιουργούς τους, με ένα όργανο, για να αγγίξουμε όσο γίνεται εκείνη την πρώτη στιγμή του οίστρου και της γέννας αυτών των τραγουδιών που τόσο έχω αγαπήσει, αλλά και για να είναι ξεκάθαρα και στην εικόνα τα αληθινά πρόσωπά των τραγουδιών – οι δημιουργοί τους!”

Η Βιολέτα Ίκαρη, μετά την πρόσφατη συνεργασία της επί σκηνής με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ολοκληρώνει σε λίγο καιρό τις ηχογραφήσεις του νέου της άλμπουμ και προετοιμάζει τις επόμενες προσωπικές της εμφανίσεις, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για να παρακολουθήσετε τις επόμενες εκπλήξεις της “μουσικής κλειδαρότρυπας” εγγραφείτε στο κανάλι της στο youtube: http://www.youtube.com/c/VioletaIkari

#mousikikleidarotripa