Μουσική

IRENE – “Whatsa Say” feat. WORD OF MOUTH | Νέο τραγούδι

today12 Μαρτίου, 2022

Background
share close

H μεγάλη αγάπη της Irene για το σκοτεινό, sexy r&b είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στο νέο της τραγούδι “Whatsa Say”.

Ένα αργόμπιτο, ατμοσφαιρικό κομμάτι που μαγεύει με τα σαγηνευτικά φωνητικά της IRENE και τη συμμετοχή των μοναδικών beatboxers Word Of Mouth, που δίνουν ένα αυθεντικό urban feeling. Μοναδικό blend που αναδεικνύεται και από το video που συνοδεύει το τραγούδι. Tην ενορχήστρωση έκανε ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Λιβιτσάνος ενώ υπεύθυνος για την παραγωγή είναι ο RSN.

Η συνεργασία της IRENE με τους Word Of Mouth έρχεται μετά από τις πολύ πετυχημένες live εμφανίσεις τους που έδειξαν την τρομερή χημεία τους και τον μοναδικό συνδυασμό του ερωτισμού της Irene με το γήινο, στακάτο ρυθμικό τους background με λούπες και φωνές.

Δείτε το official video clip εδώ:

Η IRENE (a.k.a. Ειρήνη Παργινού) έχει δώσει τα τελευταία χρόνια ισχυρά σήματα, μέσα από τις κυκλοφορίες της, σε soul, dance τραγούδια που ξεχώρισαν στα ραδιόφωνα. Μετά από ένα πέρασμα από Λονδίνο και Νέα Υόρκη και συμμετοχή σε musical και παραστάσεις, επέστρεψε στην Ελλάδα, προτείνοντας μια σύγχρονη προσέγγιση στην soul μουσική, γεμάτη από old school αναφορές.

Το “Whatsa Say” θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album της “Τime2love”, σε παραγωγή του RSN, που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Hidden Track Records και σε έκδοση βινυλίου από τη Mind The Wax.

IRENE

Official site: www.irenemusic.co.uk

Facebook Page: Irene Official

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%