Μουσική

Ο Justin Timberlake θα συμμετέχει στο νέο δίσκο των Foo Fighters

today8 Σεπτεμβρίου, 2017

Background
share close

Ο Justin Timberlake είναι τελικά ο μυστηριώδης καλεσμένος των Foo Fighters στη νέα τους δισκογραφική δουλειά.

Υπήρξαν πολλές θεωρίες για το ποιος είναι τελικά «ο μεγαλύτερος pop τραγουδιστής στον κόσμο», που θα συμμετείχε στο νέο δίσκο των Foo Fighters, «Concrete and Gold». [Πολλοί περίμεναν ότι πρόκειται για την Lady Gaga.

Ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, ο Dave Grohl, αποκάλυψε τελικά σε συνέντευξή του στο «Rolling Stone» ότι ο μυστηριώδης καλεσμένος δεν είναι άλλος από τον Justin Timberlake.

Πώς προέκυψε η συνεργασία; Ο Dave Grohl λέει ότι η μπάντα και ο τραγουδιστής περνούσαν χρόνο μαζί στο χώρο στάθμευσης των στούντιο «EastWest» του Λος Άντζελες, στα διαλείμματα μεταξύ των ηχογραφήσεων για τα καινούρια τους άλμπουμ.

«Πίναμε ουίσκι στο χώρο στάθμευσης. [Ο Justin Timberlake] Ήταν πραγματικά, πραγματικά cool. Τότε, τη νύχτα πριν από την τελευταία του ημέρα [ηχογραφήσεων], λέει: “Μπορώ να τραγουδήσω στο δίσκο σας; Δεν θέλω να το πιέσω, αλλά θέλω μόνο να μπορώ να το πω στους φίλους μου”», σχολίασε ο frontman των Foo Fighters για την απρόσμενη συνεργασία.

Η συνεισφορά του Justin Timberlake θα είναι πολύ περιορισμένη σε ένα τραγούδι, μένοντας στο επίπεδο φωνητικών, αλλά ο Dave Grohl είναι ανένδοτος ότι ο νέος του φίλος τα πήγε περίφημα.

Στο άλμπουμ θα συμβάλλει επίσης παίζοντας ντραμς, ο θρύλος Paul McCartney, ενώ θα υπάρξουν συναντήσεις μεταξύ άλλων με την Inara George των «The Bird and the Bee», την Alison Mosshart των Kills και τον Shawn Stockman των Boyz II Men.

Η νέα δισκογραφική δουλειά των Foo Fighters με τίτλο «Concrete and Gold» κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου, με τα τραγούδια «Run» και «The Sky Is Neighborhood» να μας έχουν δώσει μια πρώτη γεύση.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%