Μουσική

ΒΙΝΤΕΟ: Μάγεψε ο Γιώργος Περρής στις συναυλίες της Lara Fabian

today5 Νοεμβρίου, 2018

Background
share close

΄Ορθιο επευφήμησε  το κοινό τον Γιώργο Περρή στις τρεις τελευταίες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας της Λάρα Φαμπιάν στον Καναδά. Η σούπερσταρ Λάρα Φαμπιαν, πολύ αγαπημένη και του ελληνικού κοινού που την αποθέωσε στις δύο sold out συναυλίες της την περασμένη άνοιξη στην Αθήνα, προσκάλεσε στη σκηνή τον Γιώργο Περρή στις τρεις τελευταίες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας της.

Περίπου 12.000 θεατές παρακολούθησαν την εμφάνιση του Γιώργου Περρή στο πλάι της Λάρα Φαμπιάν στο Theatre St. Denis στο Μόντρεαλ και στο Centre Videotron στο Κεμπέκ.

Οι δύο ερμηνευτές, τους οποίους συνδέει βαθιά φιλία, τραγούδησαν μαζί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σταδιοδρομίας της Fabian, το «Tu es mon autre», ντουέτο που είχε κάνει με τη θρυλική τραγουδίστρια Maurane, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή τον περασμένο Μάιο.

Παρουσιάζοντας τον Γιώργο Περρή στο κοινό, η σπουδαία τραγουδίστρια αναφέρθηκε αρχικά στη Maurane και έπειτα στη σημασία που έχει ο Γιώργος για τη ζωή της:
«Όταν έχασα την Maurane, που ήταν σαν μεγάλη μου αδερφή, αναρωτιόμουν πώς θα μπορούσα να τραγουδήσω ξανά το τραγούδι αυτό χωρίς εκείνη.
Απόψε, τι καλύτερο από τη χαρά του να το τραγουδώ με έναν πολύ σπουδαίο έλληνα τραγουδιστή, αλλά κυρίως με κάποιον που τον θεωρώ πραγματικό μου αδερφό».

Πριν αποχωρίσει οριστικά από τη σκηνή, ο Γιώργος Περρής τραγούδησε και το Broken Vow, τραγούδι που έχει γράψει η ίδια η Φαμπιάν και που έχουν ηχογραφήσει και οι δύο καλλιτέχνες και συμπεριλάβει σε δισκογραφικές τους δουλειές.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της, η κορυφαία γαλλόφωνη τραγουδίστρια ερμήνευσε κάποιες από τις κλασικές επιτυχίες της όπως τα “Je t’aime”, “Je suis malade”, “Adaggio” αλλά και το καινούργιο τραγούδι “Papillon” από τον επερχόμενο δίσκο της.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%