Μουσική

Michael Kiwanuka & Tom Misch – “Money” – Νέο Τραγούδι

today21 Ιουνίου, 2019

Background
share close

Οι δύο καταπληκτικοί βρετανοί μουσικοί Michael Kiwanuka & Tom Misch, συνεργάζονται και θέτουν σε κυκλοφορία το νέο τους τραγούδι με τίτλο Money’.

Το single ‘Money’ είναι ένα τραγούδι που ερμηνεύει ο Kiwanuka σε up beat μουσική του Misch με χαρακτηριστικό ήχο κιθάρας αλλά και ντίσκο μουσικής. Την παραγωγή του ‘Money’ έχει αναλάβει ο βραβευμένος μεGrammy παραγωγός Russell Elevado.

Ο Michael Kiwanuka αναφέρει για το νέο του τραγούδι το εξής: “Το θέμα με το “Money” είναι ότι όταν το ακούς για πρώτη φορά, νομίζεις πως ως καλλιτέχνης επιδιώκω και αγαπώ το χρήμα. Θέλω να χρησιμοποιήσω το χρήμα για να συναντήσω ανθρώπους και γενικότερα να βρίσκομαι γύρω από άτομα που έχουν εξίσου χρήμα. Στην πραγματικότητα όμως, αν εμβαθύνεις στο τραγούδι και το ακούσεις πιο προσεκτικά, καταλαβαίνεις πως η υπερβολική αγάπη για το χρήμα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη.”

Ο Tom Misch προσθέτει: “Έχω υπάρξει μεγάλος θαυμαστής του Michael για χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία. Σε αυτό το τραγούδι θεωρήσαμε πως θα ήταν ‘cool’ να δώσουμε έτσι κάποιες δονήσεις από τη δεκαετία του ’80 και από την έντονη εποχή της ντίσκο μουσικής.”

Ακούστε το “Money” εδώ:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%