Μουσική

Νέο cd από τον Γιώργο Αβραμίδη “Invented Memories” | Συμμετέχει η Αλεξάνδρα Σιετή

today16 Νοεμβρίου, 2018

Background
share close

Ο Γιώργος Αβραμίδης παρουσιάζει το τρίτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο Invented Memories. Μελωδίες και τραγούδια που συνδυάζουν τζαζ ακούσματα με παραδοσιακά στοιχεία κέλτικης μουσικής με την τρομπέτα του Γιώργου Αβραμίδη και τα φωνητικά της Αλεξάνδρας Σιετή να εναλλάσσονται δημιουργώντας  μοναδική ατμόσφαιρα.

Ο Γιώργος Αβραμίδης είναι μουσικός και παίζει με τον Γιάννη Αγγελάκα, τους Polkar και τους Εκμέκ ενώ παράλληλα δημιουργεί τις δικές του μουσικές. Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο Protocol και το 2015 το δεύτερό του με τίτλο Voyager.

Το “Doorways” αποτελεί το πρώτο single του άλμπουμ σε μουσική του Γιώργου Αβραμίδη και σε στίχους της Ελίνας Τασιούλα ενώ τραγουδά η Αλεξάνδρα Σιετή, μία νέα, ταλαντούχα, ξεχωριστή φωνή από τη Θεσσαλονίκη. Η εμπνευσμένη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ είναι του Χρήστου Παπαδημητρίου.

Ακούστε το άλμπουμ στο YouTube:

H μουσική όλου του άλμπουμ είναι του Γιώργου Αβραμίδη εκτός του “Training train” όπου συνέβαλαν και οι Τάσος Κορκόβελος και Γιάννης Βακαλούδης. Οι στίχοι του είναι της Ελίνας Τασιούλα εκτός του “Golden Heart” που το έχει γράψει η Λαμπρινή Γρηγοριάδου.

Η Αλεξάνδρα Σιετή τραγουδά σε τέσσερα τραγούδια (Doorways, Golden Heart, Dive Into The Sea, Blind Singer’s Lullaby) ενώ παίζουν οι μουσικοί  Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα),  Τάσος Κορκόβελος (πλήκτρα), Αλέξης Αρχοντής (τύμπανα), Γιάννης Βακαλούδης (ηλεκτρική κιθάρα, μπάντζο), Χρήστος Παππάς (ηλεκτρικό μπάσο), Παναγιώτης Ανδρέογλου (ακορντεόν), Περικλής Βραχνός (βιολί), Ανδριάνα Πεταλά (νέι) και James Wylie (σαξόφωνο).

Υπεύθυνοι παραγωγής είναι ο Τάσος Κορκόβελος και ο Γιώργος Αβραμίδης, η ηχογράφηση και η μίξη έγινε από τον Τάσο Κορκοβέλο, το mastering στα AMS Studios από τον Απόστολο Σιώπη ενώ το εξώφυλλο του cd όπως και το γενικότερο artwork έγινε από το ζωγράφο – γραφίστα Αχιλλέα Μεσσάικο

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%