Μουσική

24/12/2019 | Category: Μουσική

Νέο τραγούδι | Γιώργος Μπίλιος – Καινούργια Διαδρομή

Ο Γιώργος Μπίλιος αποχαιρετά το 2019, με νέα κυκλοφορία σε δικούς του στίχους και μουσική του Μάριου Λαζ Ιωαννίδη.

Η προσωπική διαδρομή του καθενός ορίζεται με βάση τον τρόπο με τον οποίο βιώνει την καθημερινότητά του, μέσα από αποφάσεις που παίρνει.

Λάθος ή σωστές, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να συνεχίζεις, με τη δική σου πυξίδα, το δικό σου μοναδικό δρόμο.

Το ταξίδι βρίσκεται σε πρώτο πλάνο σε αυτό το όμορφο, τρυφερό και αυτοβιογραφικό τραγούδι. Ο Γιώργος Μπίλιος μας προσκαλεί σε μια ανοιχτή συνομιλία με τον εσωτερικό μας εαυτό. Είστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσετε;

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Ammos Music.

Μπορείτε να το βρείτε σε όλες τις μεγάλες διαδικτυακές μουσικές πλατφόρμες όπως: iTunes/Apple Music, Amazon, Spotify, Google Play, Deezer κ.λ.π.

Επίσης μπορείτε να το ακούσετε και να δείτε το μουσικό του βίντεο εδώ:

Παραγωγή, Ενορχήστρωση, Μουσικά όργανα, Φωνητικά, Ηχογράφηση, Μίξη & Mastering: Μάριος Λαζ Ιωαννίδης & MLIProductions στο MusicRoomstudio.
Artwork: Κώστας Καλαϊτζής
Digital Art Video: Artlabor Productions
Φωτογραφία: Γιώργος Αλεξανδράκης

Ο Γιώργος Μπίλιος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακό στο International Marketing στο Λονδίνο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στη μουσική, παράλληλα με τη διαφήμιση στην οποία εργάζεται από το 1999. Μαρία Φαραντούρη, Μελίνα Τανάγρη, Θεοδοσία Τσάτσου, Άντα Λιβιτσάνου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ανοιχτή Θάλασσα, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Γιώργος Καραμίχος, Gravitysays_i, Ραλλία Χρηστίδου, Βίκυ Καρατζόγλου, Tolis Fasois, George Gaudy, Βαγγέλης Βαζαίος είναι μερικοί από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος, με τίτλο «Διακόπτης» κυκλοφόρησε πριν περίπου ένα χρόνο από το Ogdoo Music. Είναι ο εμπνευστής και κύριος εκφραστής του αφιερώματος στον David Bowie, με την Heroes tribute band με σημαντικά live στο Gazarte, το Romantso αλλά και στο Μέγαρο Μουσικής. Παράλληλα είναι ο τραγουδιστής του αγγλόφωνου σχήματος Amnesia Pills, με τους οποίους έχουν ήδη κυκλοφορήσει 3 singles από την Feelgood Records, συμμετέχοντας και στο Rockwave Festival το 2017 μαζί με τον Sivert Hoyem & τους Placebo.

Παράλληλα είναι ο τραγουδιστής του αγγλόφωνου σχήματος Amnesia Pills, με τους οποίους έχουν ήδη κυκλοφορήσει 3 singles από την Feelgood records, συμμετέχοντας και στο Rockwave Festival το 2017 μαζί με τον Sivert Hoyem & τους Placebo.