Μουσική

Νέο βίντεο |Rufus Wainwright – “Trouble In Paradise”

today7 Νοεμβρίου, 2019

Background
share close

Ο Rufus Wainwright έκανε μια όμορφη έκπληξη την προηγούμενη εβδομάδα με την κυκλοφορία του νέου του single, Trouble In Paradise με το Rolling Stone να γράφει πως δημιούργησε μια «έξυπνη νέα pop φασαρία»!

Τώρα, επανέρχεται με το video του τραγουδιού, όπου μεταμορφώνεται σε μια νέα προσωπικότητα, εμπνευσμένη από την Anna Wintour, τη θρυλική διευθύντρια της Vogue.

Κατά τη διάρκεια του video, ο Rufus μεταμορφώνεται από fashion icon σε μια άλλη εκδοχή του εαυτού του, θέλοντας να σχολιάσει τα πολλά πρόσωπα που αλλάζουμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε και να χειραγωγήσουμε την πραγματικότητα.

Drum beats herald a romp through the inner mind of a bob-haired fashion doyenne on her drive from the town to the country. She reflects on the true price of glamour, and weighs its spiritual costs while eyeing her future legacy, and eternity. The music, a nod to solid pop rock production of previous classic LA era’s motors the listener on with both a sense of sophistication and an animalistic instinct.”

Το “Trouble in Paradise” έχει να κάνει με τον κόσμο της μόδας αλλά ταυτόχρονα αντικατοπτρίζει και την κατάσταση του πλανήτη. Όσο για τη μουσική, ο Rufus λέει πως έχει μια «σοφιστικέ αίσθηση αλλά και ένα ζωώδες ένστικτο.» Επιπλέον, προσθέτει: «Μετά τον κόσμο της όπερας και την φυσική γήρανση, μπορώ τώρα να τραγουδάω με όλες μου τις δυνάμεις και δυνατότητες και αυτό είναι πολύ εμφανές σε αυτό το δίσκο.

Φυσικά, ο Rufus δεν έμεινε άπραγος αυτά τα 7 χρόνια απουσίας του από την pop μουσική. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς ταξίδευε ανά την υφήλιο δίνοντας συναυλίες, γράφοντας και ηχογραφώντας όπερες καθώς και έναν πολύ ιδιαίτερο δίσκο γεμάτο από τα σονέτα του Shakespeare. Το περασμένο Πάσχα γιόρτασε 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ με μια μεγαλειώδη sold out συναυλία στο Royal Albert Hall, ενώ ακολούθησαν και άλλες στην Ευρώπη και την Αμερική.

Εκείνο το πρώτο του άλμπουμ, καθώς και το δεύτερο ηχογραφήθηκαν στο Los Angeles.

O Rufus δήλωσε: «Μόλις έφτασα στο LA συνειδητοποίησα πως ήθελα να κάνω και πάλι άλλον έναν δίσκο, από αυτούς του καλούς παλιούς.»

Η συνάντησή του με τον παραγωγό Mitchell Froom έβαλε τα θεμέλια της ιδέας και ξεκίνησαν να δημιουργούν κάτι το οποίο θα αποτελεί ένα highlight μιας καριέρας γεμάτης από αυτά.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%