Μουσική

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Πρινς από το Netflix

today1 Νοεμβρίου, 2018

Background
share close

Πλήρη πρόσβαση στα αρχεία του, έδωσε το ίδρυμα που διαχειρίζεται την περιουσία του Πρινς στη σκηνοθέτιδα Έιβα ντι Βερνέ, προκειμένου να γυρίσει ένα πολλών επεισοδίων ντοκιμαντέρ γύρω από τη ζωή του για το Netflix.

«Ο Πρινς ήταν μια ιδιοφυΐα, ήταν η χαρά, ένα ταρακούνημα των αισθήσεων. Έσπαγε κάθε όριο, μοιράστηκε όλα όσα είχε στην καρδιά του μέσα από τη μουσική του», ανέφερε η Έιβα ντι Βερνέ στο Variety τονίζοντας ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή και ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που της έδωσε το ίδρυμα.

Στη σειρά ντοκιμαντέρ θα συμπεριληφθούν ηχογραφήσεις και ακυκλοφόρητο υλικό του τραγουδιστή.

Η Έιβα ντι Βερνέ και η ομάδα της επισκέφθηκαν την έπαυλη Paisley Park και τα στούντιο του Πρινς στη Μινεσότα τον περασμένο μήνα.

Η σκηνοθέτης κέρδισε βραβείο Όσκαρ το 2017 για το ντοκιμαντέρ για το 13th, μια ματιά στο σωφρονιστικό σύστημα και τη φυλετική ανισότητα στην Αμερική παραγωγής του Netflix.

Είναι επίσης γνωστή για τις ταινίες Selma και A Wrinkle in Time.

Η Ντι Βερνέ ξεκίνησε τη σκηνοθετική της καριέρα με τα μουσικά ντοκιμαντέρ  This is My Life και My Mic Sounds Nice, τα οποία ήταν μία εξερεύνηση του underground χιπ-χοπ.
Εργάστηκε επίσης στο Central Park Five, μια τηλεοπτική σειρά σε τέσσερα μέρη για την υπόθεση του 1989, όταν πέντε έγχρωμοι άνδρες καταδικάστηκαν άδικα για την επίθεση και το βιασμό μιας γυναίκας που έκανε τζόκινγκ στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης. Επίσης ετοιμάζει τη μεταφορά στον κινηματογράφο της σειράς DC comic-book The New Gods.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%