Μουσική

Ο Bad Bunny είναι ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams το 2020

today3 Δεκεμβρίου, 2020 1

Background
share close

Δεν τραγουδά στα αγγλικά κι όμως o Μπαντ Μπάνι (Bad Bunny) κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή της ετήσιας λίστας του Spotify.

Ο Πορτορικανός ράπερ και τραγουδιστής συγκέντρωσε 8,3 δισεκατομμύρια streams απ’ όλο τον κόσμο στη πλατφόρμα μουσικής.

Ο βραβευμένος με Latin Grammy δημιουργός επιτυχιών, ο οποίος κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ την περασμένη εβδομάδα, είναι στην κορυφή της λίστας των πέντε καλλιτεχνών με τα περισσότερα streams.

Στη δεύτερη θέση της λίστας των καλλιτεχνών με τα περισσότερα streams στο Spotify για το 2020 βρίσκεται ο Drake, τρίτος είναι ο J Balvin, τέταρτος ο εκλιπών Juice WRLD και την πέμπτη θέση καταλαμβάνει ο The Weeknd.

Το άλμπουμ του Bad Bunny «YHLQMDLG» είναι το πιο δημοφιλές στην υπηρεσία streaming το 2020, με πάνω από 3,3 δισεκατομμύρια streams. Ακολουθούν το «After Hours» του The Weeknd, to «Hollywood’s Bleeding» του Post Malone, το «Fine Line» του Harry Styles και το «Future Nostalgia» της Dua Lipa.

Από την πεντάδα μόνο του άλμπουμ του Weeknd δεν είναι υποψήφιο για βραβείο Grammy.

To single «Blinding Lights» από το άλμπουμ του Καναδού τραγουδιστή είναι το τραγούδι του 2020 με τα περισσότερα streams (1,6 εκατομμύρια) παγκοσμίως.

Το «Dance Monkey» της τραγουδίστριας από την Αυστραλία Tones είναι δεύτερο στη λίστα των τραγουδιών με τα περισσότερα streams και ακολουθούν το «The Box» του Αμερικανού ράπερ Ρόντι Ριτς, το «Roses – Imanbek Remix» του Αμερικανού ράπερ με καταγωγή από τη Γουιάνα SAINt JHN στην τέταρτη θέση και το «Don’t Start Now»της Dua Lipa στην πέμπτη θέση.

Στις ΗΠΑ ο εκλιπών ράπερ Juice WRLD είναι ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams στο Spotify. Το άλμπουμ του «Legends Never Die» ήταν εκείνο με τα περισσότερα streams στις ΗΠΑ. Το «The Box» του Ρόντι Ριτς ήταν το τραγούδι με τα περισσότερα streams στη χώρα.

 

 

Πηγή: zougla.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%