Μουσική

Ο Elton John συνεργάζεται με τους Metallica

today29 Μαρτίου, 2021

Background
share close

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Έλτον Τζον (Elton John) κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου επεισοδίου της εκπομπής του «Rocket Hour» στο Apple Music.

Καλεσμένος του στο επεισόδιο αυτό ήταν ο Εσγκ Λιούις (SG Lewis) και ήταν αυτός στον οποίο ανέφερε ότι ηχογράφησε «κάτι» με τους θρύλους της metal μουσικής, χωρίς να διευκρινίσει αν συνεργάστηκαν για τις ανάγκες ενός νέου τραγουδιού.

«Μόλις έκανα κάτι με τους Metallica. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του lockdown έχω συνεργαστεί με τους Gorillaz και άλλους ανθρώπους», είπε ο καταξιωμένος καλλιτέχνης.

«Δεν έχω κάνει δικό μου υλικό, όμως έχω κάνει υπέροχα πράγματα με άλλους ανθρώπους. Λοιπόν, θα λάβω το email μου, θα μου στείλεις email και ας κάνουμε κάτι μαζί, εντάξει;», συνέχισε, περιγράφοντας τις διαδικασίες με τις οποίες προκύπτουν οι συνεργασίες στην εποχή του κορονοϊού.

Η συνεργασία με τους Gorillaz στην οποία αναφέρθηκε ο John ήταν το τραγούδι «The Pink Phantom» από το άλμπουμ «Song Machine: Season One – Strange Timez» της μπάντας.

Νωρίτερα φέτος, η Miley Cyrus μίλησε για το άλμπουμ με διασκευές τραγουδιών των Metallica το οποίο ετοιμάζει και αποκάλυψε ότι προσκάλεσε τον Elton John να παίξει πιάνο στο «Nothing Else Matters».

Ίσως η πρόσφατη ηχογράφηση του Βρετανού καλλιτέχνη με το αμερικανικό συγκρότημα να έχει κάποια σχέση με το εγχείρημα της Miley Cyrus… Αναμένουμε!

 

 

Πηγή: hit-channel.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%