Μουσική

Ο κιθαρίστας των Metallica έχασε iPhone με 250 νέα τραγούδια!

today23 Απριλίου, 2015

Background
share close

Ο κιθαρίστας των Metallica Kirk Hammett είχε αποθηκεύσει στο κινητό του υλικό για το νέο άλμπουμ και το έχασε!

Ο Kirk Hammett είχε αποθηκεύσει στο κινητό του υλικό για το 10ο άλμπουμ του συγκροτήματος και μπορεί να θυμηθεί μόνο οκτώ από τις περίπου 250 νέες μελωδίες.

Το 2012 ο Kirk Hammett των Metallica δήλωσε ότι είχε δημιουργήσει περίπου 400 αρμονίες, στο πλαίσιο προετοιμασίας του 10ου άλμπουμ του γκρουπ. Ωστόσο, φαίνεται ότι πολλές από αυτές έχουν χαθεί για πάντα, καθώς ο κιθαρίστας αποκάλυψε ότι το iPhone του, το οποίο περιείχε 250 από αυτές, έχει χαθεί.

Ο ίδιος o Kirk Hammett δήλωσε ότι ήταν κάτι πολύ ατυχές που του συνέβη όταν πριν από έξι μήνες έχασε το κινητό του και είναι συντετριμμένος καθώς οι ιδέες του χάθηκαν, αφού δεν είχε πάρει back up. Και συνέχισε: «Μπορώ να θυμηθώ μόνο οκτώ από αυτές και ίσως απλώς να μην ήταν γραφτό να προχωρήσουμε με αυτές».

Ενώ ο Kirk Hammett προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του παζλ για το νέο άλμπουμ, που θα είναι η συνέχεια του «Death Magnetic», του 9ου αυτού άλμπουμ των Metallica που κυκλοφόρησε το 2008, παράλληλα δηλώνει ότι στη νέα τους δουλειά θα συμμετέχει και ο βετεράνος παραγωγός Greg Fidelman, τονίζοντας ότι τους αρέσει πολύ να δουλεύουν με τον Fidelman, λόγω της πολύ επαγγελματικής συμπεριφοράς του, και ότι ο ίδιος προσωπικά ανυπομονεί να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις στο στούντιο μαζί του.

Επίσης, για το νέο άλμπουμ των Metallica ανέφερε ότι θα είναι «super heavy metal», ότι θα μοιάζει λίγο με το «Death Magnetic», αλλά θα έχει πολλά διαφορετικά σημεία και ένα-δυο τραγούδια του θυμίζουν το «And Justice for All» αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μοιάζει με το «And Justice for All». 

Πηγή: Ogdoo.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%