Μουσική

Ο Όζι Όσμπορν και ο Έλτον Τζον συνεργάζονται σε νέο τραγούδι

today8 Ιανουαρίου, 2020

Background
share close

Ο νέος δίσκος του Όζι Όσμπορν αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες και έχει τίτλο «Ordinary Man».

Ο τραγουδιστής των Μπλακ Σάμπαθ (Black Sabbath) επιστρέφει δυναμικά και δημιουργικά αφήνοντας πίσω του μία χρονιά που τον κράτησε εκτός δράσης, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Η Σάρον Όσμπορν, σύζυγος και μάνατζερ του τραγουδιστή των Black Sabbath, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Talk Talk» του CBS και μίλησε για την υγεία του 71χρονου καλλιτέχνη, για τον οποίο αποκάλυψε επίσης ότι ετοιμάζει ένα τραγούδι με τον μοναδικό Έλτον Τζον.

Μιλώντας για τα σχέδια του ΄Οζι για το 2020, η Σάρον σχολίασε ότι «υπάρχει νέα μουσική και είναι υπέροχο» και πρόσθεσε για το επερχόμενο άλμπουμ «Ordinary Man»: «Έχει βάλει όλους τους φίλους του να παίξουν στο άλμπουμ. Ετοιμάζει ένα τραγούδι με τον ΄Ελτον Τζον. Υπάρχει πάρα πολύ καλό υλικό».

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το τραγούδι του δίσκου «Ordinary Man», στο οποίο συμμετέχει ο ΄Ελτον Τζον.

Μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένες είναι οι συμμετοχές του κιθαρίστα Slash και του μπασίστα Duff McKagan των Guns N’ Roses και του ντράμερ Chad Smith των Red Hot Chili Peppers.

Το «Ordinary Man» σηματοδοτεί το πρώτο άλμπουμ του ΄Οζι ΄Οσμπορν μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, το μεγαλύτερο διάστημα που έχει μείνει εκτός δισκογραφίας ο «Πρίγκιπας του Σκότους».

Βέβαια το 2013 οι Black Sabbath κυκλοφόρησαν το 19ο και τελευταίο δίσκο τους με τίτλο «13».

Πηγή: hit-channel.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%