Μουσική

O Σαμ Σμιθ (Sam Smith) ενώνει δυνάμεις με τον Logic στο «Pray»

today29 Μαρτίου, 2018

Background
share close

Ο Σαμ Σμιθ ανανεώνει το «Pray» με την προσθήκη του Logic. Το τραγούδι προέρχεται από το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «The Thrill Of It All», που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Νοέμβριο από την Capitol Records / Universal Music.

Το νέο single συναντά τον Σαμ Σμιθ να συμπράττει για πρώτη φορά με τον θρυλικό παραγωγό Timbaland, μαζί με τον μακροχρόνιο φίλο και συνεργάτη Jimmy Napes.

Το αποτέλεσμα είναι ένα αισθησιακό και γεμάτο ψυχή τραγούδι που επιδεικνύει την ευαίσθητη αλλά και δυναμική φωνή του Σαμ Σμιθ. Ο Logic μεταμορφώνει το τραγούδ, προσθέτοντας τα δικά του μοναδικά κουπλέ στην πρωτότυπη εκδοχή.

Ο αμερικανός ράπερ απέσπασε δύο υποψηφιότητες στα φετινά Βραβεία Grammy, χάρη στο «1-800-273-8255» με τη συμμετοχή του Khalid και της Alessia Cara, ένα τραγούδι που αποκόμισε εγκωμιαστικές κριτικές.

Μιλώντας για την έμπνευση πίσω από το «Pray», ο Σαμ Σμιθ εξηγεί:

«Όλοι κοιτάμε τι συμβαίνει στον κόσμο και είναι απλώς χάλια. Δεν έχεις άλλη επιλογή από το να κοιτάξεις επάνω στον ουρανό, να ενώσεις τα χέρια σου και να προσευχηθείς για κάτι που θα συμβεί, επειδή αισθάνομαι αβοήθητος ως άνθρωπος αυτή τη στιγμή».

Ο βρετανός καλλιτέχνης παρουσίασε την αρχική έκδοση του συναισθηματικού «Pray» στο «Saturday Night Live» στα τέλη της περασμένης χρονιάς και τον προηγούμενο Φεβρουάριο πραγματοποίησε μία αξέχαστη εμφάνιση στη σκηνή των Βραβείων Grammy στη Νέα Υόρκη, μαγεύοντας το κοινό.

Το άλμπουμ του «The Thrill Of It All» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αμερικής, έχοντας πουλήσει ήδη 3,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Αυτές τις ημέρες, ο Σαμ Σμιθ αναχώρησε για τη περιοδεία, όπου θα πραγματοποιήσει μερικές από τις μεγαλύτερες συναυλίες του έως σήμερα. Αρχής γενομένης από το βρετανικό Sheffield, το «The Thrill of It All Tour» έχει προγραμματισμένες 86 συνολικά συναυλίες σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Ασία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Η αυλαία θα πέσει στο Περθ της Αυστραλίας στις 20 Νοεμβρίου.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την κυκλοφορία του παρθενικού δίσκου του Sam Smith, το «In The Lonely Hour». Έκτοτε, ο εικοσιπεντάχρονος Βρετανός έχει αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον πλανήτη. Διαθέτει πάνω από 12 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ παγκοσμίως και έχει κερδίσει μία σειρά από εντυπωσιακά βραβεία, όπως ένα Όσκαρ, μία Χρυσή Σφαίρα, τρία BRIT Awards και τέσσερα Grammy.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%