Μουσική

Όλη η αλήθεια για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Γιουροβίζιον!

today15 Σεπτεμβρίου, 2014

Background
share close

Οργιάζουν από χθες οι φήμες και τα δημοσιεύματα περί ακύρωσης της Ελλάδας και μη συμμετοχής της στην επόμενη Γιουροβίζιον που θα διεξαχθεί στην Αυστρία. Το Peoplegreece.com μίλησε με ανώτερα στελέχη της ΝΕΡΙΤ και έμαθε όλη την αλήθεια για τη συμμετοχή της χώρας μας, αλλά και τη σχέση της ΝΕΡΙΤ με την ΕΒU.

Xθες το BHMA δημοσίευσε το άρθρο με τίτλο: “Η EBU επιβεβαιώνει τον αποκλεισμό της ΝΕΡΙΤ από τη  Γιουροβίζιον”, αναφέροντας στο σχετικό εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ:
“Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για αποκλεισμό της ΝΕΡΙΤ από τον επόμενο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον που θα γίνει στην Αυστρία. Το vima.gr επικοινώνησε με την EBU και σε ερώτηση αν εφέτος η ΝΕΡΙΤ θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό, εκπρόσωποι της Ένωσης απάντησαν: Μόνο μέλη της EBU μπορούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, και η ΝΕΡΙΤ δεν είναι ακόμα μέλος. Αν και εφόσον γίνει, θα μπορεί να υποβάλει αίτηση συμμετοχής.
Να σημειωθεί πως η προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής  στο διαγωνισμό στην Αυστρία λήγει σήμερα Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου”.
Η επιβεβαίωση της EBU προφανώς και δεν σηκώνει…αντιρρήσεις, ωστόσο η αλήθεια έχει και άλλες προεκτάσεις. Ανώτερες πηγές που τώρα δεν βρίσκονται στο Ραδιομέγαρο αναφέρουν πως: “Η αίτηση για τη συμμετοχή μας στην επόμενη Γιουροβίζιον έχει συμπληρωθεί εδώ και πολύν καιρό. Προφανώς και θα συμμετάσχουμε κανονικά. Αν δεν την έχουμε στείλει ακόμη, δεν το γνωρίζω”.
Σε ό,τι αφορά στο θέμα αν η ΝΕΡΙΤ είναι μέλος της EBU, μας ξεκαθαρίζει πως: «Όντως η ΝΕΡΙΤ δεν είναι μέλος της EBU, αλλά τούτο δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε συνεργασία με την EBU. Και πέρυσι δεν ήμασταν μέλος, και όμως μας δέχθηκαν κανονικά. Απλώς δεν είμαστε τυπικά μέλος της EBU, αλλά όπως είδατε και το Μουντιάλ μεταδώσαμε κανονικά και το Diamong League του Στίβου…»
Συμπέρασμα; Η EBU μπορεί να δεχθεί τη ΝΕΡΙΤ, όπως τη δέχθηκε και πέρυσι. Το θέμα είναι αν ώς αυτή την ώρα έχει σταλεί η -η συμπληρωμένη από καιρό- αίτηση συμμετοχής…

Πηγή: peoplegreece.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%