Μουσική

«Rescue Me»: Έντονα συναισθήματα στο νέο βίντεο κλιπ των Thirty Seconds To Mars

today12 Ιουνίου, 2018

Background
share close

Οι Thirty Seconds To Mars οπτικοποιούν το «Rescue Me» με ένα λιτό, αλλά πάρα πολύ συναισθηματικό βίντεο κλιπ που αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές μας.

Το τραγούδι προέρχεται από το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ  της μπάντας του Jared Leto, το οποίο έχει το γενικό τίτλο «America» και κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου από την Interscope Records / Universal Music, πέντε ολόκληρα χρόνια μετά το «Love, Lust, Faith and Dreams».

Το «America» συστήνει μία δραστική αλλαγή στον εναλλακτικό ροκ ήχο των Thirty Seconds To Mars, που είχαμε ακούσει στις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές τους. Αντιθέτως κινείται σε μία ηλεκτρονική και art ποπ αισθητική, ενώ έχει περιγραφεί ως ένα concept άλμπουμ με θεματικό άξονα την πολιτική, τη φήμη και το σεξ.

Το άλμπουμ έκανε ντεμπούτο στο Νο2 του «Billboard 200»,  χαρίζοντας στο συγκρότημα την ψηλότερη θέση που έχει κατακτήσει έως σήμερα.

Για πρώτη φορά έπειτα από 13 χρόνια, ο Jared Leto δεν σκηνοθετεί ένα  βίντεο κλιπ των Thirty Seconds To Mars, όπως συνηθίζει, αλλά εμπιστεύεται για το «Rescue Me» τον έμπειρο και πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Mark Romanek («Scream» – Michael & Janet Jackson, «Shake It Off» – Taylor Swift, «99 Problems» – JAY-Z).

Λίγο πριν από την κυκλοφορία του μουσικού βίντεο, έγινε γνωστό ότι αποχωρεί από το συγκρότημα ύστερα από 15 χρόνια ο κιθαρίστας Tomo Miličević. «Θέλω να ευχαριστήσω τον και τον που μου επέτρεψαν να έχω το προνόμιο να είμαι μικρό κομμάτι του ονείρου τους και που ήμουν σε θέση να μοιραστούν τη σκηνή μαζί τους για τόσο πολύ», έγραψε.

 

Πηγή: hit-channel.com

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%