Μουσική

Η “συγγνώμη” του Ρόμπιν στην Πάτον έπιασε…πάτο

today10 Ιουλίου, 2014

Background
share close

Με τον δικό του τρόπο θέλησε ο Ρόμπιν Θικ να ζητήσει συγγνώμη από την εν διαστάσει σύζυγό του Πάολα Πάτον. Το νέο του άλμπουμ που έχει τίτλο το όνομά της, δεν τα πήγε καθόλου καλά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στο Ηνωμένο Βασίλειο, πουλώντας μόλις 530 αντίτυπα.

Σύμφωνα με αναφορές της Γκάρντιαν, το άλμπουμ-ωδή στην Πάολα Πάτον, έφτασε σε κέρδη μόλις το 2% των πωλήσεων της προηγούμενης δισκογραφικής δουλειάς του για ίδιο χρονικό διάστημα. Στο επίσημο τσαρτ της Μεγάλης Βρετανίας έφτασε το Νο 200.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θικ προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την 38άχρονη ηθοποιό, αφού στο παρελθόν της είχε αφιερώσει και live εμφανίσεις του. Οι κινήσεις του όμως αυτές χαρακτηρίστηκαν ως εμμονικές και εμμονικοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αποτυχία.

Να θυμηθούμε ότι μετά το αμφιλεγόμενο βίντεοκλιπ του Θικ “Blurred lines” και την εμφάνισή του στα VMA με την Μάιλι Σάιρους, είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες περί απιστίας του τραγουδιστή. Τον Φεβρουάριο η Πάτον ανακοίνωσε τη λήξη του γάμου τους.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%