Μουσική

Sascha – Υπέροχο ανεξάρτητο ποπ σχήμα από την Αθήνα

today6 Αυγούστου, 2019

Background
share close

Οι SASCHA είναι ένα ανεξάρτητο ποπ σχήμα από την Αθήνα αποτελούμενο από τoυς Χριστίνα Κραββαρίτη (φωνητικά) και Αλέξη Νασσάτι (μπάσο).

Γνωρίστηκαν στις αρχές του 2019 και ανέπτυξαν τη σχέση τους εν μέσω των καλλιτεχνικών τους αναζητήσεων, συνδυάζοντας περιστασιακά τις προσωπικές τους εμπειρίες και ανάγκες σε ένα δημιουργικό όχημα. Η αυξανόμενη συγκέντρωση και επιμονή στη δουλειά τους, τους ένωσε με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών. Μαζί εργάζονται επιμελώς για να μεταφράσουν τη μουσική τους σε ένα συναρπαστικό ζωντανό σώου για την επικείμενη σεζόν. Οι μουσικοί αυτοί είναι οι Πέτρος Καλορίτης (πλήκτρα και synth), Χρήστος Μούχλιας (τύμπανα) και Γιώργος Σαλταβαρέας (κιθάρα).

Το πρώτο single τους, Take Me In, κυκλοφόρησε στις 4 Ιουλίου και συνδυάζει την αμοιβαία αγάπη τους για τις pop/rock μουσικές φόρμες και την R&B με τη σύγχρονη dance pop, σε παραγωγή, μίξη και master του Μάριου Λάζαρου Ιωαννίδη (www.mlimusic.com). Παρά τον εσωστρεφή χαρακτήρα των στίχων το τραγούδι επικεντρώνεται στη χαρακτηριστική μελωδία του ρεφραίν που συνοδεύεται από χορευτικό beat και υπογραμμίζει την επιθυμία του δίδυμου να δημιουργήσει το μοναδικό μίγμα του διασκεδαστικής μουσικής.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΑΣΣΑΤI σπούδασε κλασική κιθάρα και μουσική θεωρία στο Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού. Συνέχισε με μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας και σύγχρονης αρμονίας με διάφορους δασκάλους όπως οι Πάνος Οικονομάκης, Ντέιβιντ Λιντς, Γρηγόρης Ντάνης και Γιώτης Σαμαράς. Συνεχίζει τις σπουδές του στο μπάσο στο LAB Music Education και παρακολουθεί ένα online πρόγραμμα εξειδίκευσης στην μουσική παραγωγή από το Berklee College of Music. Δραστηριοποιείται στην αθηναϊκή τοπική σκηνή εδώ και πάνω από μια δεκαετία και έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ με τα συγκροτήματα rock SAB (2013) και ENNEA (2016).

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΡΑΒΒΑΡIΤΗ σπουδάζει φωνητική στο LAB Music Education. Δραστηριοποιείται στην αθηναϊκή μουσική σκηνή τα τελευταία 12 χρόνια, με πολλές συμμετοχές σε διάφορα pop, rock και funk συγκροτήματα. Έχει συμμετάσχει ως τραγουδίστρια σε διάφορα studio άλμπουμ καλλιτεχνών όπως η Idra Kayne (2017) και ο Funky Franky (2019).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

[email protected]

FacebookPage/SaschaMusicOfficial/

https://www.instagram.com/sascha.official19/

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%