Μουσική

Το μιούζικαλ για τους Take That μεταφέρεται στον κινηματογράφο

today4 Μαΐου, 2020

Background
share close

Οι επιτυχίες των Take That θα συμπεριληφθούν σε μια νέα ταινία με τίτλο «Greatest Days» για ένα boy band και τις θαυμάστριές τους.

Η ταινία με τίτλο θα βασιστεί στο μιούζικαλ «The Band» που ανέβηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια ομάδα γυναικών που επανασυνδέονται για να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα μετά από 25 χρόνια

Θεατρικά μιούζικαλ που έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, όπως οι παραστάσεις, Mamma Mia !, Bohemian Rhapsody και Rocketman.

Δεκαέξι από τα hit του αγγλικού ποπ συγκροτήματος χρησιμοποιήθηκαν στη θεατρική εκδοχή. Στην ταινία θα συμπεριληφθούν κλασσικές τους επιτυχίες και ένα νέο τραγούδι που θα γράψουν οι Take That.

«Οι Take That συμμετέχουν πολύ σε αυτό» δήλωσε ο παραγωγός Ντάνι Πέρκινς στο Deadline. «Είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα της ταινίας και συμμετέχουν σε κάθε βήμα».

«Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα, για τα οποία πρέπει να ανησυχούμε αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα μπορέσει να φέρει κάποια χαρά εφόσον προχωρήσει» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην ταινία «Mamma Mia!», που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008, ο Πέρκινς είπε ότι ελπίζει ότι το «Greatest Days» θα μπορούσε να επηρεάσει το ίδιο θετικά. Είναι για ανθρώπους που βρίσκονται ξανά μαζί, είναι νοσταλγικό, αφορά τη μουσική που αγαπούσαν όταν ήταν 15 ετών και τα εφηβικά τους χρόνια.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει η Κόκι Γκίντροκ και σεναριογράφος είναι ο Τιμ Φιρθ, ο οποίος έγραψε το σενάριο του μιούζικαλ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι Take That δημιουργήθηκαν το 1989, όταν στο Μάντσεστερ ο Γκάρι Μπάρλου (Gary Barlow), ο Χάουαρντ Ντόναλντ (Howard Donald), ο Μαρκ Όουεν (Mark Owen), ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) και ο Τζέισον Όραντζ (Jason Orange) έδωσαν ζωή στο boyband που θα άφηνε για πάντα το στίγμα του στην ιστορία της pop μουσικής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%