Μουσική

Οι Train ετοιμάζουν χριστουγεννιάτικο άλμπουμ

today15 Μαΐου, 2015

Background
share close

Μπορεί ακόμα να μην έχει μπει καλά καλά το καλοκαίρι, οι καλλιτέχνες όμως έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα.

Οι Train, τους οποίους έχουμε συνδυάσει κατά κάποιο τρόπο με τα Χριστούγεννα λόγω της κλασικής πλέον επιτυχίας τους “Shake up Christmas”, ετοιμάζουν καίνουργιο, χριστουγεννιάτικο άλμπουμ.

Όπως αποκάλυψε ο αρχηγός του συγκροτήματος Pat Monahan, το συγκρότημα βρίσκεται στη διαδικασία της ηχογράφησης του νέου αυτού δίσκου, που δοκιμαστικά έχει τον προσωρινό τίτλο Christmas in Tahoe και, όπως όλα δείχνουν, θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Το άλμπουμ εκτός των άλλων θα περιλαμβάνει και κάποια παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα οποία όπως είπε ο Monahan έχουν διασκευάσει με το δικό τους τρόπο ώστε να μη θυμίζουν τις διασκευές που έχουμε ακούσει ξανά και ξανά.

Το μουσικό συγκρότημα ξεκίνησε τις ηχογραφήσεις τον προηγούμενο μήνα και απ’ ό,τι φαίνεται έχουν αρκετή έμπνευση ακόμη, έστω και χωρίς να υπάρχει χριστουγεννιάτικο κλίμα γύρω τους.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Φοίβος Πιομπίνος

Ο ολέθριος ρόλος των Ιταλών στη σύγχρονη Ελλάδα (Α’)

Οι ‘ Ελληνες  ανέκαθεν συμπαθούν τους  Ιταλούς και τους αγαπούν περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, θεωρώντας τους, δικαίως, στενότερους συγγενείς τους, αν και δεν συμβαίνει το ίδιο εκ μέρους των Ιταλών. Παροιμιώδης έχει μείνει η φράση: «Ούνα ράτσα, ούνα φάτσα», που την επαναλαμβάνουν οι ΄Ελληνες για να εκφράσουν το πόσο δικούς τους θεωρούν τους Ιταλούς. Κι όμως αυτά τα αγαπητά μας ξαδέλφια  διαδραμάτισαν ολέθριο ρόλο στα εθνικά μας θέματα, […]

today15 Μαΐου, 2015

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%