Μουσική

Whereswilder – “Movement In Place” | Νέος δίσκος

today12 Νοεμβρίου, 2021

Background
share close

Ως MovementInPlace οι Whereswilder ορίζουν εκεινη τη νοητική διαδικασία που συντελείται όταν ο χρόνος «σταματάει» ξαφνικά, δίνοντάς σου την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου.

Μέσω αυτής της διαδικασίας, ο νους καταφέρνει να ταξιδέψει πιο γρήγορα από τη φρενήρη καθημερινότητα, γίνεται παρατηρητής της, την ερμηνεύει και -ενίοτε- οδηγείται σε μικρές στιγμές επιφοίτησης, ικανές να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης του σε σχέση με τον ίδιο του τον εαυτό, τον περίγυρό του αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο ζει. 

Το MovementInPlace αποτελεί την τρίτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά των Whereswilder και κυκλοφορεί στις 12 Νοεμβρίου του 2021 από τη UnitedWeFly.

Ηχογραφήθηκε στα ElectricHighwayStudios, στην Αθήνα. 
Για την παραγωγή του, η μπάντα συνεργάστηκε στενά με τον Γιάννη Βούλγαρη (Bazooka). 

Ο ήχος του νέου υλικού, βρίσκει τους Whereswilder να αντλούν έμπνευση από τη μουσική πολυχρωμία της δεκαετίας του ’70. Στοιχεία από είδη και ιδιώματα όπως soft rock, soul, funk και singer-songwriter ντύνουν 13 νέες συνθέσεις, καθεμιά από τις οποίες περιγράφει και μία καθημερινή ιστορία που το “Movement In Place” μπορεί να συμβεί σε κάποιον.

Τη φωτογραφία του εξωφύλλου επιμελήθηκε ο φωτογράφος Έβαν Μαραγκουδάκης ενώ ο πίνακας που απεικονίζεται στον ίδιο χώρο με τη μπάντα αποτελεί έργο του Στέφανου Πλέτση. Τα δύο οπτικά στοιχεία αποτελούν και αυτά ερμηνείες του τίτλου του άλμπουμ παρέχοντας στον ακροατή μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

Tracklist
 
1. The Wrong Way In (audio link)
2.No Lover
3.Helping Hand (video link)
4.Dog a Bone
5.Dead Man Walking
6.Hold Up (video link)
7.Strange Love
8.For Show
9.Evolution
10.I Am Evil
11.You’ve Got Friends
12.Make Up Your Mind
13.On The Line

Το Movement In Place είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή, Limited Edition Digisleeve CD, Limited Edition Black Vinyl (180g) και σε Deluxe Edition Crystal Clear LP (180g). Στη Deluxe έκδοση εμπεριέχεται αποκλειστικά ένα bonuslathe-cut 7″ με δύο ακόμη tracks: το ακυκλοφόρητο τραγούδι “Free” και μία ζωντανή εκτέλεση του τραγουδιού “Helping Hand”, τα οποία δε διατίθενται στην ψηφιακή έκδοση του album ή σε κάποια άλλη μορφή.

INFO

Whereswilder


New Album
Movement In Place

Βρείτε το album σε όλες τις Digital Πλατφόρμες 

Βandcamp 
UWF store 

Photography by Evan Maragkoudakis
Artwork by Stefanos Pletsis
Layout by Giannis Rallis 
 
Follow Whereswilder
Facebook | Instagram | Spotify |Youtube


Follow United We Fly
Official WebsiteFacebook Page | Instagram
(P) & (C) 2021 United We Fly

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%