Μουσική

YouTube: 1000 θρυλικά βίντεο κλιπ ανεβαίνουν και πάλι σε υψηλή ανάλυση

today26 Ιουνίου, 2019

Background
share close

Η YouTube Music και η Universal Music Group ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους για την επανακυκλοφόρηση παλιών βίντεο κλιπ τραγουδιών που σίγουρα πολλοί από εμάς έχουμε αναζητήσει αλλά τα βρίσκαμε μέχρι τώρα σε χαμηλή ανάλυση. Ειδικά όταν αυτά προέρχονται από τις δεκαετίες του ’80’ και του ’90.

Έχουν επίσης γνωστοποιηθεί τα πρώτα ονόματα συγκροτημάτων και ερμηνευτών που περιλαμβάνονται στη σειρά «Remastered» με ποιότητα υψηλήε πιστότητας.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα αναρτήθηκαν ξανά βίντεο κλιπ από τραγούδια των: Billy Idol, Beastie Boys, Boyz II Men, George Strait, Janet Jackson, Kiss, Lady Antebellum, Lady Gaga, Lionel Richie, Maroon 5, Meat Loaf, No Doubt/Gwen Stefani, Smokey Robinson, The Killers και Tom Petty, ενώ η πρωτοβουλία των δύο εταιρειών αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2020.

«Είναι πραγματικά τιμή να συνεργαστούμε με την Universal Music Group και να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα δουν οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο την προβολή μερικών από τα πιο κλασικά και εικονικά βίντεο κλιπ. Η ποιότητα είναι πραγματικά εκπληκτική», δήλωσε ο Στίβεν Μπράιαν, παγκόσμιος επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσων στο YouTube. «Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι τα σημερινά μουσικά βίντεο – αληθινά έργα τέχνης – πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που αξίζουν οι καλλιτέχνες και οι σημερινοί μουσικόφιλοι» πρόσθεσε.

Απολαύστε μερικά από αυτά!

Πηγή: athensvoice.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%