Πολιτισμός

11 – 13 Ιουνίου η 9η Ψηφιακή Γιορτή Πολυγλωσσίας

today9 Ιουνίου, 2021

Background
share close

Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα SLYMS ERASMUS+ YOUTH

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην 9η Ψηφιακή Γιορτή Πολυγλωσσίας, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος ERASMUS+ YOUTH SLYMS (Κοινωνικοπολιτισμική Μάθηση για τους Νέους σε Κοινωνίες με Κινητικότητα).

Η 9η Ψηφιακή Γιορτή Πολυγλωσσίας, επιχειρεί να διευρύνει τους ορίζοντες ανθεκτικότητας των πόλεων μέσα από δράσεις πολιτισμικής καινοτομίας, επικοινωνίας και ψηφιακών συναπαντημάτων, προβάλλοντας την εκπαίδευση, την τέχνη και την επιστήμη μέσω της ζωντανής ροής των καναλιών της, των τηλεσυναντήσεων και των ραδιοφωνικών εκπομπών.

            Ειδικότερα, η 9η Γιορτή Πολυγλωσσίας προγραμματίζει ψηφιακά την επαφή της με τις αλλόγλωσσες κοινότητες, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους θεσμούς και τους πολίτες, επιδιώκοντας να αποτελεί, όχι μόνον πόλο έλξης όλων των πολιτών, αλλά κι ένα εργαστήριο συνύπαρξης, έναν χώρο γέννησης ακόμη περισσότερων συνεργειών.

Οι διαδικτυακές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στις 11-12-13/6/2021 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM στον υπερσύνδεσμο

https://authgr.zoom.us/j/9592788744?pwd=N0s1VWttNTFNV1dtNDBVTDFWQ3pldz09

  και με  ταυτόχρονη μετάδοση σε live streaming στο κανάλι των Γιορτών Πολυγλωσσίας στο

https://www.youtube.com/channel/UCrIGiF4XTwbUIRWFyBcyUVg  .

Για την πρόσκληση πατήστε εδώ:
Για τις ψηφιακές δράσεις(αναλυτικό πρόγραμμα) πατήστε εδώ:
Για την ανακοίνωση στα αγγλικά πατήστε εδώ:

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δρ Αργυρώ Μουμτζίδου, επιστημονική συνεργάτη  Πολυγλωσσίας της Ομάδας Έργου του SLYMS στο τηλ. 6942525050, με την Μαρκέλλα Τσίχλα, Διαχειριστή Προγράμματος SLYMS στο τηλ. 6948177565, με την Άντα Φωτοπούλου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδείας στο τηλ. 6946040396 και με την Ζωή Τσοπανίδου, υπάλληλο του Τμήματος Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης στο τηλ 2313318666.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Μουσική

Οι ΧΑΪΝΗΔΕΣ παρουσιάζουν τη νέα τους δισκογραφική εργασία ΒΑΡΔΑ ΦΟΥΡΝΕΛΟ!

Οι «Εκδόσεις Καστανιώτη» και η «Novel Vox», ανακοινώνουν με χαρά, την κυκλοφορία της νέας εργασίας των Χαΐνηδων, υπό τον τίτλον:«Πόνημα μετανεωτερικής οντολογικής προσέγγισης αποκλινουσών κατηγοριών, κοινώς ΒΑΡΔΑ ΦΟΥΡΝΕΛΟ». Οι Χαΐνηδες φέτος συμπληρώνουν 30 χρόνια δισκογραφικής περιπλάνησης και το γιορτάζουν με  9 έμμετρα αμετροεπή τραγουδιηγήματα και 1 ταινία τυφλού κινηματογράφου (βιβλίο και 2 CD). Την εργασία αυτή υπογράφουν οι: Δημήτρης Αποστολάκης (λύρα, σάζι, τραγούδι), Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι), Peter Jaques (τρομπέτα, κλαρίνο, νέι, φλικόρνο), Μιχάλης Νικόπουλος (λαούτο, μαντολίνο, μπουζούκι, μπαγλαμά), Γιάννης Νόνης (μπάσο), Μιχάλης Γαλάνης (ντραμς). Τραγουδούν επίσης: Κωστής […]

today8 Ιουνίου, 2021

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%