Πολιτισμός

Σπουδαίο Γεύμα ενίσχυσης του οργανισμού «Σε Αναμονή» στο Μεζεδοπωλείο «Δούκισσα» | Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

today6 Οκτωβρίου, 2022 1 3

Background
share close

Σπουδαίο Γεύμα ενίσχυσης του οργανισμού «Σε Αναμονή»

Μεζεδοπωλείο «Δούκισσα»

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου, το μεζεδοπωλείο «Δούκισσα» στο Χαλάνδρι και τα Σπουδαία Events, καλούν φίλους και γνωστούς να υποστηρίξουν τη δράση του οργανισμού «Σε Αναμονή» συμμετέχοντας σε ένα μοναδικό γεύμα αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. 

Εκείνη τη βραδιά, το προσωπικό του καταστήματος θα είναι κάπως πιο αναγνωρίσιμο και ίσως λίγο πιο λαμπερό. Δημόσια πρόσωπα με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο θα βρίσκονται στο χώρο για να σας υποδεχθούν και να σας εξυπηρετήσουν, βοηθώντας με τη σειρά τους αυτούς που βοηθούν. Μη ξαφνιαστείτε αν σας υποδεχτεί ο παρουσιαστής Σπύρος Μαργαρίτης, ο ηθοποιός Κώστας Σαββιδάκης ή ο τραγουδιστής Λεωνίδας Μπαλάφας, αν σας σερβίρει οσυγγραφέας Στέφανος Ξενάκης, οsuccess coach Παναγιώτης Φάσσας ή ο mentalist Amazing Dio και αν σας ρωτήσει πως σας φάνηκε το γεύμα η τραγουδίστρια Idra Kayne ή ο ηθοποιός Jerome Kaluta.

Στο τελευταίο ερώτημα μπορείτε να απαντήσετε από τώρα «Σπουδαίο»! Τα έσοδα της βραδιάς θα ενισχύσουν την δράση της ομάδας «Σε Αναμονή» που μέχρι τώρα έχει ενεργοποιήσει περισσότερες από 1.200 επιχειρήσεις σε όλη την χώρα, να προσφέρουν περισσότερα από 1.000.000 προϊόντα πρώτης ανάγκης σε χιλιάδες συμπολίτες μας που τα χρειάζονται.

Αυτό το γεύμα αγάπης και ενίσχυσης προέκυψε από ψηφοφορία στο διαδίκτυο που οργάνωσαν τα Σπουδαία Events, ολοκληρώθηκε τη 1η Δεκέμβρη του 2020 και συμμετείχαν 4.667 άτομα. Το κοινό επέλεξε τον οργανισμό «Σε Αναμονή» να υποστηριχθεί με αυτό τον πρωτότυπο και γευστικό τρόπο.

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Μεζεδοπωλείο «Δούκισσα»
Δουκίσσης Πλακεντίας 14, Χαλάνδρι
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
Διαθέσιμες ώρες κρατήσεων
19:00 – 22:30

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αφού αγοράσετε τα εισιτήριά σας, θα πρέπει να καλέσετε άμεσα το κατάστημα “Δούκισσα” στο 2114150070 για να πραγματοποιήσετε κράτηση και να συμφωνήσετε την ώρα προσέλευσης. Το κατάστημα εξυπηρετεί τηλεφωνικά κρατήσεις Τρίτη έως Κυριακή 13:00 – 00:30.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
30€ – πρόσκληση 2 ατόμων + Μενού 1
45€ – πρόσκληση 2 ατόμων + Μενού 2
60€ – πρόσκληση 2 ατόμων + Μενού 3

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
– online: www.ticketservices.gr
– τηλεφωνικά: 2107234567
– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: ticketservices.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%