Τεχνολογία

Οι περισσότεροι θεατές του Netflix βρίσκονται εκτός σπιτιού

today16 Νοεμβρίου, 2017

Background
share close

Θα περίμενε κανείς οι περισσότεροι χρήστες του Netflix να βρίσκονται εντός σπιτιού, αλλά τα στοιχεία της υπηρεσίας δείχνουν κάτι διαφορετικό. 

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το Netflix, το 67% των χρηστών του παρακολουθεί τις ταινίες και τις σειρές του εκτός σπιτιού, σε δημόσιους χώρους. Το Netflix έκανε μία έρευνα με την αποστολή online ερωτηματολογίων σε 37.000 άτομα από τα τέλη του Αυγούστου έως και τις αρχές του Σεπτεμβρίου 2017. Μερικά από τα πιο δημοφιλή μέρη στα οποία αρέσκονται να παρακολουθούν Netflix οι συνδρομητές της υπηρεσίας είναι σε αεροπλάνα, λεωφορεία και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ένα μικρό μέρος των ερωτηθέντων (ποσοστό 7% του δείγματος) δήλωσε ότι έχει παρακολουθήσει σειρές και ταινίες σε δημόσιες τουαλέτες. Πολλοί είναι εκείνοι που δήλωσαν ότι έχουν χάσει τη στάση τους ή το σημείο που πρέπει να φτάσουν εξαιτίας του γεγονότος ότι παρακολουθούσαν κάτι στο Netflix. Σημαντικό είναι το εύρημα της έρευνας που έδειξε ότι ένα 45% των χρηστών έχει εντοπίσει ότι κάποιος άλλος παρακολουθούσε επίσης την οθόνη τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνδρομητές του Netflix δήλωσαν ότι δεν τους πείραζε να δείξουν συναισθήματα σε δημόσιο χώρο εξαιτίας αυτού που παρακολουθούσαν, ακόμα και να κλάψουν επειδή παρακολουθούσαν κάτι συγκινητικό. Μόνο ένα ποσοστό 18% δήλωσε ότι ένιωθε να ντρέπεται που παρακολουθούσε κάτι σε δημόσιο χώρο.

 

Πηγή: netflix.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%