Τεχνολογία

Αυτό είναι το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο

today2 Νοεμβρίου, 2018

Background
share close

Και δεν έρχεται ούτε από τη Samsung, ούτε από τη Huawei ή την LG. Τ ο πρώτο foldable smartphone στον κόσμο είναι το FlexPai, και κυκλοφόρησε από την Rouyu Technology.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα tablet που, αν το ξεδιπλώσετε, έχει οθόνη 7,8 ιντσών (με aspect ratio 4:3). Αν το …διπλώσετε τώρα, μετατρέπεται σε μία συσκευή 4 ιντσών, ώστε να τη μεταφέρετε πιο εύκολα.  Το πάχος της είναι μόλις 7,6mm και σχεδόν διπλασιάζεται όταν διπλώνει, φτάνοντας τα 15,2mm. Η άρθρωσή της έχει αξιολογηθεί, ώστε να μπορεί να διπλώσει 200.000 φορές, απροβλημάτιστα.

flexpai3

Επιπλέον, κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, είναι η πρώτη πρόταση που υποστηρίζει το νέο επεξεργαστή Snapdragon 8150 στα 7 νανόμετρα. Διαθέτει ακόμη 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο στη βασική έκδοση, υπάρχουν, ωστόσο, και άλλες εκδόσεις με 8GB RAM/256 storage και 8GB RAM/512GB storage.

flexpai4

Το software της συσκευής ονομάζεται Water OS και εμφανίζει το περιεχόμενο στη μισή οθόνη, ενώ στη άλλη μισή βλέπετε ένα wallpaper. Μπορείτε να επιλέξετε, μάλιστα, ποιο μισό της οθόνης θα χρησιμοποιήσετε.

Το FlexPai διαθέτει ακόμη dual camera 16+20MP για selfies και video-κλήσεις (διαθέτει και τηλεφακό), ενώ, μέσω της τεχνολογίας fast charging, Ro-Charge, μπορεί να φορτίσει από το 0% έως το 80% μέσα σε μία ώρα.

flexpai2

Το κόστος του ξεκινάει από τα €1,135 -αρκετά τσουχτερό θα λέγαμε- ενώ περισσότερα από αυτό το (prototype προφανώς) μοντέλο μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο video

 

Πηγή: digitallife.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%