Τεχνολογία

Δείτε το πρώτο trailer για το νέο Assassin’s Creed που διαδραματίζεται στην Ελλάδα

today14 Ιουνίου, 2018

Background
share close

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν κυκλοφορήσει φήμες πως το επόμενο Assassin’s Creed θα μας ταξίδευε στην Αρχαία Ελλάδα. Οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν επισήμως από την Ubisoft και με επίσημο trailer.

 

Η ιστορία διαδραματίζεται στα μέσα του Πελοποννησιακού Πολέμου, γύρω στο 431 Π.Χ., ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε ως άντρας (ο Αλέξιος) ή γυναίκα (η Κασσάνδρα), αν και οι δύο ιστορίες είναι ακριβώς ίδιες. Στο επίκεντρο θα βρίσκονται αυτή τη φορά οι επιλογές του παίκτη, που θα επηρεάζουν πολύ περισσότερο την εξέλιξη της ιστορίας, ξεκινώντας από μια οικογενειακή τραγωδία που έχει ως στόχο να μιλήσει στις ψυχές όλων.

Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του παιχνιδιού:

Οι special editions του παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσουν είναι οι εξής:

Η Deluxe Edition, με χρέωση 79,99 δολάρια, περιλαμβάνει έναν κωδικό λήψης για το παιχνίδι, τα gear packs “Kronos” και “Herald of Dusk”, ένα XP και drachma boost (το νόμισμα εντός του παιχνιδιού) και το “Capricornus Naval Pack”, το οποίο σας φέρνει κάποια ναυτικά εργαλεία και ένα νέο πλοίο.

Η Gold Edition των 109,99 δολαρίων δίνει στους παίκτες πρόωρη πρόσβαση στην Assassin’s Creed Odyssey στις 2 Οκτωβρίου, τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας. Περιλαμβάνει επίσης το season pass (το οποίο δίνει στους ιδιοκτήτες πρόσβαση σε όλα τα μελλοντικά DLC), ένα steelbook και την αποστολή μπόνους “Secrets of Greece”.

Η Gold Digital Edition, η οποία διατίθεται στην ίδια τιμή στα $109.99, περιέχει το ίδιο περιεχόμενο με την Gold Edition εκτός από το Steelbook.

Η Ultimate Digital Edition, αξίας 119,99 δολαρίων, περιλαμβάνει όλα τα περιεχόμενα της έκδοσης Gold Edition και Deluxe Edition, συμπεριλαμβανομένης της πρόωρης πρόσβασης τρεις ημέρες πριν από την κυκλοφορία και το season pass.

Το Spartan Edition, αξίας 159,99 δολαρίων, περιλαμβάνει όλα τα περιεχόμενα του Gold και του Deluxe Edition, την πρόωρη πρόσβαση, το season pass, ένα steelbook, ένα artbook, έναν φυσικό χάρτη, μια λιθογραφία, το επίσημο soundtrack και ένα 15,5 ιντσών άγαλμα του πρωταγωνιστή Αλεξίου.

Η Pantheon Edition, με χρέωση 219,99 δολαρίων, περιλαμβάνει όλα τα περιεχόμενα των Deluxe και Gold Edition, το season pass, το επίσημο soundtrack, ένα artbook, μια λιθογραφία, ένα φυσικό χάρτη, ένα steelbook και ένα άγαλμα 15.55 ιντσών του πρωταγωνιστή ενάντια σε έναν εχθρό.

Πάρτε μια πρώτη γεύση του παιχνιδιού από τα πρώτα gameplays που κυκλοφόρησαν:

Το Assassin’s Creed Odyssey αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS4, Xbox One και PC στις 5 Οκτωβρίου.

Πηγή: gr.ign.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%