Τεχνολογία

Δεν θα αυξηθεί το όριο των 140 χαρακτήρων στο Twitter

today21 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Το μεγάλο αφεντικό του twitter «τιτίβισε» και διέψευσε ρητά και κατηγορηματικά ότι θα καταργηθεί το όριο των 140 χαρακτήρων στα μηνύματα των χρηστών.

 Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Twitter Τζακ Ντόρσι σε συνέντευξή του, με αφορμή τα δέκατα γενέθλια του Twitter, ξεκαθάρισε ότι «το όριο των χαρακτήρων «μένει. Αποτελεί ένα καλό περιορισμό για μας, που βοηθά να είμαστε σύντομοι».

Η απάντηση αυτή αναμένεται να καθησυχάσει τον σκληρό πυρήνα των φίλων του Twitter, ίσως όμως απογοητεύσει άλλους που δεν τους αρέσει να εκφράζονται τόσο… λακωνικά.

Οι τακτικοί χρήστες του δικτύου έχουν πλέον ξεπεράσει τα 320 εκατομμύρια, όπως αναφέρει σε τηλεγράφημά του το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 Η αύξηση του αριθμού των χρηστών έχει «φρενάρει» τα τελευταία χρόνια, με συνέπεια το Twitter να δέχεται πιέσεις από τους επενδυτές της Γουόλ Στριτ να πάρει πρωτοβουλίες, ώστε να προσελκύσει περισσότερους χρήστες.

Μετά την επιστροφή του στο Twitter πέρυσι τον Οκτώβριο, ο Τζακ Ντόρσι έδωσε το ΟΚ στα στελέχη του δικτύου να πειραματισθούν για να το κάνουν πιο ελκυστικό.

 Πηγή: cnn.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%