Τεχνολογία

Εμφανίστε την αγαπημένη σας φωτογραφία στον καφέ σας

today5 Μαρτίου, 2017

Background
share close

Τα συνηθισμένα σχέδια στον καπουτσίνο σας σε λίγο καιρό θα είναι παρελθόν, καθώς πλέον μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας με όποια φωτογραφία θέλετε στον αφρό.

Υπάρχει μία νέα μηχανή, η οποία φαίνεται ότι θα καταστήσει το επάγγελμα του καλλιτέχνη μπαρίστα παρωχημένο, και τα εντυπωσιακά χειροποίητα σχέδια σχεδόν αδιάφορα.

Το Ripple Maker, όπως ονομάζεται η μηχανή αυτή λειτουργεί περίπου όπως ένας εκτυπωτής. Αποτυπώνει τη φωτογραφία της προτίμησής σας στον αφρό του καφέ σας μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό σας.

Ο «Κατασκευαστής Κυματισμών» ανακαλεί τις εικόνες που στέλνετε μέσω της εφαρμογής και τις «τυπώνει» στον αφρό του καφέ, χρησιμοποιώντας σκόνη κόκκων καφέ, τα οποία δεν χαλούν την υφή του αφρού.

Ανοίξτε λοιπόν το συρτάρι (ή μάλλον τον φάκελο) με τις selfies σας (ή βγάλτε μία καινούργια, επί τόπου), ανασκαλέψτε τις δεξαμενές φωτογραφιών που έχετε αποθηκεύσει στο λογαριασμό σας στο fb ή καταφύγετε στην τεράστια βάση δεδομένων με εικόνες του ίδιου του Ripple Maker και πιείτε την επιλογή σας, στο φλιτζάνι.

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%