Τεχνολογία

Έρχεται κουμπί Dislike στο Facebook

today16 Σεπτεμβρίου, 2015

Background
share close

Από τις πρώτες μέρες που υπάρχει το Facebook, πολλοί χρήστες ζητούσαν τη δημιουργία κουμπιού «dislike» με το κοινωνικό δίκτυο να απαντά αρνητικά σε αυτή την προοπτική. Όπως είναι φυσικό, το κοινωνικό δίκτυο διατηρούσε αυτή την τακτική καθώς δεν ήθελε να δει dislike στις διαφημίσεις που «παρεμβαίνουν» στο newsfeed.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Ζούκερμπεργκ άλλαξε γνώμη επί του θέματος. «Οι χρήστες μας ζητούσαν για πολλά χρόνια το κουμπί “dislike”» είπε και τόνισε ότι σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα καθώς μπορεί να επιβεβαιώσει ότι αναμένονται δοκιμές με αυτή την επιλογή του «dislike», σύμφωνα με το CNBC.

Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες για τις επόμενες κινήσεις του κοινωνικού δικτύου, ωστόσο ο Ζούκεμπεργκ δηλώνει ότι στόχος είναι να εισαχθεί το κουμπί στην πλατφόρμα για να δείξουν οι χρήστες τη δυσαρέσκεια τους σε αυτά που τους εκνευρίζουν ή τους στεναχωρούν,  και όχι για να ψηφίζουν οι χρήστες υπέρ ή κατά αναρτήσεων άλλων χρηστών. Περισσότερο το φαντάζεται ως την κατάλληλη επιλογή, όταν το να κάνει κάποιος “like” σε μια λυπητερή ανάρτηση, δείχνει έλλειψη ευαισθησίας, έτσι με το κουμπί dislike θα εκφράζεται ουσιαστικά

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Μουσική

Ακούστε το πρώτο single του filous

Ο δεκαοκτάχρονος παραγωγός filous από την Αυστρία παρουσιάζει το πρώτο του single,σε συνεργασία με τον επίσης Αυστριακό James Hersey. Το “How Hard I Try” γρήγορα κατέκτησε τις πρώτες θέσεις του Viral 50 του Spotify στην Αμερική αλλά και παγκοσμίως με αποτέλεσμα να θεωρείται ένα από πιο καυτά dance tracks. Δείτε το βίντεο κλιπ:

today16 Σεπτεμβρίου, 2015

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%