Τεχνολογία

Η Dropbox κλείνει το Carousel και το Mailbox της

today8 Δεκεμβρίου, 2015

Background
share close

Φωτογραφίες και άλμπουμ που έχουν μοιραστεί με τρίτους καλούνται να αποθηκεύσουν οι χρήστες της εφαρμογής που διέθεσε από τον Απρίλιο του 2014 η Dropbox. To Carousel app θα πάψει να λειτουργεί από την 31η Μαρτίου 2016, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Οι φωτογραφίες που έχουν αποθηκεύσει στο cloud οι χρήστες του app σε Android και iOS μεταφέρονται αυτόματα στο Dropbox -προσβάσιμο από το dropbox.com και το app του Dropbox σε φορητές συσκευές (στην ενότητα Photos). Διατηρείται επίσης η πρόσβαση στις φωτογραφίες που έχουν χαρακτηριστεί ιδιωτικές (Private).

Οι χρήστες του Carousel καλούνται τώρα να αποθηκεύσουν φωτογραφίες που τους έχουν αποσταλεί μέσω μοιραζόμενων άλμπουμ ή ως μέρος μιας συζήτησης. Στις αρχές του 2016, η εταιρεία θα διαθέσει ένα εργαλείο εξαγωγής φωτογραφιών για τα λεγόμενα Shared Albums και τις συζητήσεις στον λογαριασμό του χρήστη στο Dropbox. Αναλυτικές πληροφορίες δημοσιεύονται στην διεύθυνση
https://www.dropbox.com/help/9197

Το Carousel app πρέπει να απεγκατασταθεί από smartphone και tablet. για την αυτόματη μεταφορά των φωτογραφιών στο cloud, ο χρήστης καλείται να χρησιμοποιήσει το Dropbox app και να βεβαιωθεί ότι είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Camera Uploads. Επίσης, «κρυμμένες» φωτογραφίες και βίντεο πρέπει να αποκαλυφθούν από το Carousel app πριν αυτό πριν τις 31 Μαρτίου 2016.

Εκτός από το app αποκλειστικά για την διαχείριση φωτογραφιών, η εταιρεία αποφάσισε να βάλει τέλος και στο Mailbox, παρά το γεγονός όπως σημειώνει το περιοδικό Wired, είχε επενδύσει σε αυτό περί τα 100 εκατομμύρια δολάρια, σε μια προσπάθεια να εστιάσει στην διάθεση υπηρεσιών συνεργασίας σε επιχειρήσεις, όπως το Paper (σε beta, από ελεγχόμενο αριθμό χρηστών). Οι οδηγίες της Dropbox για τους χρήστες του Mailbox δημοσιεύονται στην διεύθυνση http://www.mailboxapp.com/faq/.

Πηγή: in.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%