Τεχνολογία

H HP σημειώνει υψηλές πωλήσεις φορητών υπολογιστών

today25 Αυγούστου, 2017

Background
share close

Τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2017, δείχνουν ότι η HP τα πήγε πολύ καλά στον τομέα πώλησης υπολογιστών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο κατά το οποίο η HP βλέπει τα έσοδά της να αυξάνονται λόγω των πωλήσεων υπολογιστών και εκτυπωτών. Τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου της HP ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών. Τα έσοδα της HP ήταν 13.1 δισεκατομμύρια δολάρια το τρίτο τρίμηνο σε αντίθεση με τα 11.89 δισεκατομμύρια δολάρια που ήταν τα έσοδά της ένα χρόνο πριν στο αντίστοιχο τρίμηνο.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του έτους που έληγε στις 31 Ιουλίου 2017, η HP σημείωσε άνοδο της τάξης του 12%, με τις πωλήσεις φορητών υπολογιστών να σημειώνουν αύξηση σε ποσοστό 16.4%, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρει το πρακτορείο Reuters. H άνοδος στις πωλήσεις των laptops ήταν ένα από τα στοιχεία που ήρθε ως αντίμετρο στις μειωμένες πωλήσεις desktops για την εταιρεία.

Τα καθαρά κέρδη της HP για το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2017 σημείωσαν πτώση σε σχέση με την περασμένη χρονιά, αφού διαμορφώθηκαν στα 696 εκατομμύρια δολάρια, στοιχείο που δείχνει κέρδη 41 cents για κάθε μετοχή. Για τα στελέχη της HP, τα οικονομικά αποτελέσματα του τριμήνου δείχνουν ότι είναι επιτυχημένη η στρατηγική που ακολουθεί.

 

Πηγή: pestaola.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%