Τεχνολογία

Η νέα αντιγραφή της Samsung ακούει στο όνομα Vivid Photo και έρχεται στο Galaxy S7

today16 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Οι Live Photos, είναι ένα νέο χαρακτηριστικό των iPhone 6s και iPhone 6s Plus που καταγράφει 1.5 δευτερόλεπτα βίντεο πριν και μετά από την λήψη μιας φωτογραφίας. Αυτό το χαρακτηριστικό κατά πάσα πιθανότητα θα αντιγράψει η Samsung στην επόμενης γενιάς ναυαρχίδα της που θα γίνει διαθέσιμη αργότερα μέσα στο χρόνο.

Η είδηση αυτή μας έρχεται από το Android Geeks. Μάλιστα σε περίπτωση που η ομάδα της Samsung δεν καταφέρει να υλοποιήσει το χαρακτηριστικό αυτό μέχρι την έλευση της συσκευής τότε αυτό θα έρθει ως αναβάθμιση της συσκευής.

Η ομάδα marketing της Samsung δεν έχει αποφασίσει ακόμη με τι τόνο και όνομα θα λανσάρει αυτό το χαρακτηριστικό με τα πιο πιθανά να είναι μέχρι αυτή την στιγμή τα “Timeless Photo” και “Vivid Photo”.

Η έκδοση των Live Photos της Samsung δεν θα καταγράφει και ήχο με την φωτογραφία όπως γίνεται στο iPhone και αυτό γιατί θέλουν να είναι ευκολότερη η δημοσιοποίηση της λήψης στο Facebook ως animated GIF.

Πηγή: appleworldhellas.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Διάφορα

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μεγάλου Μήκους

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει: Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού Μήκους 1. Πρωτότυπου Έργου 2. Διασκευασμένου Ελληνικού Λογοτεχνικού Έργου Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, αφού προηγουμένως κατοχυρώσουν το σενάριό τους στον δικτυακό τόπο της Ε.Σ.Ε. www.senariografoi.gr (ειδάλλως με κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς αριθ. Λογ. 6839-135579-922), να το αποστείλουν ηλεκτρονικά σε μορφή PDF, μαζί με την απόδειξη κατοχύρωσης που θα παραλάβουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας,μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2016 στην ηλεκτρονική […]

today16 Ιανουαρίου, 2016

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%