Τεχνολογία

Homtom S9 PLus – Ένα low budget bezel less κινητό

today9 Μαρτίου, 2018

Background
share close

To Homtom S9 Plus είναι ένα low budget bezel less κινητό. Ευχαριστούμε το ηλεκτρονικό κατάστημα GearBest.com για την χορηγία. Από εκεί μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα όπως smartphones, tablets, laptops, drones gadgets και πολλά άλλα. Ήρθανε σε επικοινωνία μαζί μας (πολλοί καλοί άνθρωποι) και μας είπαν ότι μπορούμε να διαλέξουμε μία συσκευή που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Από όλες αυτές τις επιλογές που είχα, ήθελα να σας δείξω μια συσκευή που να είναι μπέζελες, να έχει μεγάλη μπαταρία, να έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και κυρίως, να έχει όσο πιο χαμηλή τιμή γίνεται. Εάν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη συσκευή υπάρχει πατήστε εδώ όπου από εκεί μπορείτε να μεταβείτε στην σελίδα αγοράς ή και ακόμα να διαλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες προτάσεις.

Να πω την αλήθεια λόγω του ότι είναι μια εταιρία που προσωπικά δεν την έχω ακουστά είχα κάποιες επιφυλάξεις. Μέχρι που άνοιξα την συσκευή.

Πρόκειται για μια πάρα πολύ smooth και γρήγορη συσκευή. Πραγματικά μου έκανε τεράστια εντύπωση γιατί κακά τα ψέματα δεν είχα και μεγάλες προσδοκίες για ένα τηλέφωνο που κάνει περίπου 128€. Όλα πάνε ρολόι, Οι εφαρμογές φαίνεται να ανοίγουν στην ώρα τους. Το κινητό έχει πολύ καλή ανταπόκριση, τα παιχνίδια δουλεύουν όπως και σε ένα smartphone της διπλάσιας μπορεί και της τριπλάσιας αξίας.

Το Homtom S9 Plus έρχεται με οθόνη αφής 5.99″ τεχνολογίας LCD με ανάλυση 1440×720 pixels, έχει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή MTK6750T χρονισμένο στα 1.5GHz, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB.

Επίσης έρχεται με διπλή κάμερα 16 MP + 5 MP, μπροστά κάμερα στα 13 MP με δυνατότητα λήψης βίντεο έως 1920×1080 pixels, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων και ραδιόφωνο FM.

Το Homtom S9 Plus  έχει μπαταρία με χωρητικότητα 4050mAh , τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 7.0 Nougat και έχει τιμή που ξεκινάει από τα 128 ευρώ. (*Η τιμή του Homtom S9 Plus μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή)

Με λίγα λόγια το Homtom S9 Plus είναι μια αρκετά καλή συσκευή. Πιστεύω ότι για μπέζελες smartphone έχει πάρα πού καλή τιμή.

Πατήστε εδώ για την συσκευή

Πατήστε εδώ για το κατάστημα GearBest

Δείτε το Review που έκανε η εκπομπή StarTech για εσάς:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%