Τεχνολογία

Κονσόλα KFC: Ζεσταίνει και το φαγητό

today6 Ιανουαρίου, 2021

Background
share close

Το KFC Gaming και η Cooler Master, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια κονσόλα παιχνιδιών με ένα ενσωματωμένο θερμοθάλαμο.

Η KFConsole, μια κονσόλα σε σχήμα κουβά εφοδιασμένη με ένα εσωτερικό σύστημα ψύξης για την εξαγωγή θερμότητας, είναι η «πρώτη στον κόσμο» συσκευή που διαθέτει θερμοθάλαμο, σχεδιασμένο ειδικά για να διατηρεί το περιεχόμενο ζεστό και «έτοιμο για κατανάλωση κατά τη διάρκεια έντονων gaming sessions», λέει το KFC.

Η αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων γρήγορου φαγητού είναι γνωστή για τις έξυπνες κινήσεις PR: Έχει προσλάβει πολλούς διάσημους στο παρελθόν (Rob Lowe, Ray Liotta, Billy Zane, Reba McEntire και Mario Lopez) Έχουν κυκλοφορήσει βερνίκι νυχιών με γεύση τηγανητού κοτόπουλου και αρωματικά bath bombs.

Είναι λογικό να μην γνωρίζετε για το KFConsole, το οποίο εμφανίστηκε τον Ιούνιο, μέσα σε μια πανδημία και μια έντονη προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ. Προχωρώντας από μια αρχική καμπάνια, η εταιρεία την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε την πρώτη της ματιά στη κονσόλα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε επιτέλους τους οπαδούς ακριβώς αυτό που ήθελαν: να καταστεί η KFConsole πραγματικότητα,» δήλωσε ο Mark Cheevers. “Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πόλεμος των κονσολών είναι φαύλος, αλλά είμαστε πολύ σίγουροι για το KFConsole ως την κορυφαία μας είσοδο στην αγορά. Αυτό το μηχάνημα είναι σε θέση να τρέχει παιχνίδια σε προδιαγραφές υψηλού επιπέδου, και να διατηρεί το γεύμα σας ζεστό για να το απολαύσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας. Τι δεν σας αρέσει;

Το KFC συνεργάστηκε με τη Cooler Master για να δημιουργήσει το “μοναδικό σύστημα ψύξης και… ξεχωριστό θάλαμο κοτόπουλου” της συσκευής, το οποίο υπόσχεται υψηλή απόδοση μέσω του Intel Nuc 9 Extreme Compute Element, γραφικά από την Asus και γρήγορες ταχύτητες. Είναι επίσης συμβατό για VR, υποστηρίζει τηλεοράσεις 4K και περιλαμβάνει δύο Seagate BarraCuda 1TB SSD.

“Εάν η Sony ή η Microsoft θέλουν συμβουλές για το πώς να κατασκευάσουν ένα θάλαμο κοτόπουλου για τις κονσόλες τους την επόμενη φορά, θα ήταν ευπρόσδεκτοι να έρθουν σε επαφή”, λέει ο Cheevers.

“Όταν μας πλησίασε η KFC Gaming για να φτιάξουμε την KFConsole, αρπάξαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε και να μπούμε στον πόλεμο της κονσόλας”, λέει ο Stephen James, PR και διευθυντής της εταιρείας Cooler Master. “Η KFConsole έχει κατασκευαστεί με τον παίκτη στο επίκεντρο. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι ο καθένας να πεινάει ενώ παίζει.”

Είναι πολύ πιθανό αυτό το πράγμα να μην φτάσει ποτέ στο σαλόνι ή στην κουζίνα σας. Έτσι, αν δεν μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας σε ένα KFConsole, ελέγξτε έξω το PS5 vs Xbox Series X.

 

 

Πηγή: pcmag.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%