Τεχνολογία

Η LG ανακοίνωσε το brand ThinQ για συσκευές με Τεχνητή Νοημοσύνη

today28 Δεκεμβρίου, 2017

Background
share close

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη δημιουργία του brand ThinQ που θα περιλαμβάνει όλες τις οικιακές συσκευές του 2018, τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν Τεχνητή Νοημοσύνη.

Τα LG ThinQ προϊόντα και υπηρεσίες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του Deep Learning και να επικοινωνούν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας διαφορετικές πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης άλλων συνεργατών, καθώς επίσης και την πλατφόρμα DeepThinQ, που έχει αναπτυχθεί με την τεχνολογία ΑΙ της LG.

Η LG έθεσε τα πρώτα θεμέλια για την δική της τεχνολογία AI κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2017, όταν ανακοίνωσε το DeepThinQ, και στη συνέχεια όταν ενσωμάτωσε την λειτουργία Wi-Fi σε όλες τις premium συσκευές της.

Τον Ιούνιο, η LG ξεκίνησε την λειτουργία του Εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης στη Σεούλ, μια πρωτοβουλία του CTO της εταιρείας να συγκεντρώσει σε ένα μέρος όλο το ευρύ ερευνητικό έργο σε τεχνολογίες που χρησιμοποιούν την Τεχνητή Νοημοσύνη και αναγνωρίζουν, συμπεραίνουν και μαθαίνουν από την φωνή, το βίντεο και τους αισθητήρες. Το Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης έχει συμβάλει στην ανάπτυξη του πρώτου παγκοσμίως κλιματιστικού με αντίληψη του χώρου καθώς και σε έξυπνα ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ.

 

Πηγή: pestaola.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%